torstai 1. huhtikuuta 2010

Levin kuulumisia



Kylläpä voi päivät mennä nopeasti. Levin lomaa jäljellä vielä muutama päivä.
Pojat ovat nauttineet rinteessä. Uskomatonta miten pienet ihmiset oppivat nopeasti. Pojat laskevat jo isoja rinteitä tosi hyvin. Osaavat kurvailla mainiosti. Meillä ei syöksypommittamista hyväksytä ;) Monet pomput ja pienet nyppylät on kyllä kiva kiertää. Virtaa riittää. Ja arvatkaa ketä odotellaan hisseillä? Hyvä, että perässä kestän :)

Ulkoiltu on muutenkin ja myös käyty kylpylässä rentoutumassa.


Meillä on täällä mummi ja ukki mukana. Päästiin siis iskän kanssa eilen illalla vähän iltaviihteellekin. Kerran viikossa jaksaa hiukset kähertää ja pistää vähän parempaa päälle. Irkku pubi ja karaoke paikka katsastettu ja ja illan päätteeksi bongattiin Elvis paikallisesta yökerhosta. Ihan kuninkaalta kuulosti ja näytti. Hyvin vedetty :)

Pääsiäinen hurahtaa ohi vähän huomaamatta ja ruohot kuivuu kotona, mutta on täällä suklaamunia sitäkin enemmän syöty ;)

Juu, ja myönnän kyllä että on tullut työasoitakin mietittyä. Lomalla on aikaa enemmän myös ajatuksille ja silloin viriää uusia ideoita. Katsotaan syntyykö niistä jotain kivaa toteuttamiskelpoista. Joskus työn määrä kieltämättä väsyttää vietävästi, mutta jotenkin kehittelen aina jotain lisää. Aina pitää jaksaa yrittää.

Kotiin kun päästään, niin American Car Show odottaa. Toivottavasti jaksetaan vielä sinne hurauttaa.

2 kommenttia:

pikku-pihlaja kirjoitti...

Hyvää lomaa, nauttikaa viimeisistä päivistä! Meillä vielä loma edessäpäin, reilun viikon päästä lähdetään sinnepäin... :)

Heidi kirjoitti...

Täällä viihtyis kyllä pidempääkin. Lomailu loppuu aikanaan, etelä kutsuu ja arki. Jospa tulisin teidän suksiboxissa salamatkustajana takaisin ;)