perjantai 30. huhtikuuta 2010

Iloista vappua!



Toivottelen kaikille teille oikein Iloista Vappua!
Meillä on mies iltavuorossa ja minä menen poikien kanssa ystävien luokse Grillaamaan ja mässäilemään :)

Pukeutuisinkohan Pepiksi? Nyt olis sellanen fiilis :)

Kuulumisiin.

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kuningas EI


Meillä asustaa joskus pikkuinen kuningas EI....varsinkin ruoka-aikana. Liekö kokki huono vai mikä on? ;) Muuttopuuhissa ollut tuttavamme kerran antoi pojille tuollaisen mukin. Siitä tuli Artun lempimuki. Se sopii kyllä käyttäjälleen nyt aika hyvin :)

Kuningas ei myöskään halua kuunnella vanhempien hyviä neuvoja ja kehoituksia, vaan toteuttaa määrätietoisesti itseään. Hän on kyllä erittäin sympaattinen ja iloinen. Osaa hän myös ottaa alamaisensa huomioon. Joskus hän antaa kokille muutaman herkuistaan. Kuningas on ihana energinen viisi vuotias, kohta kuusi.


Niin ja hän ei pidä valokuvaamisesta :)

lauantai 24. huhtikuuta 2010

Työhuone, sallittu myös yövieraille :)




Pari kuvatusta työhuoneestamme. Beige-valkoinen tunnelma vallitsee. Tämä on huone, jossa on vähiten värikkäitä asioita kodissamme. Täällä surisee ompelukone, tietokone on kovassa käytössä ja yövieraat ovat myös tervetulleita.

Kaipaisin joskus, että tämä olisi vain työhuone, niin saisin vielä hyvän leikkuupöydän mahtumaan... mutta kaikkea ei voi saada. Ja väriä tänne tosiaan voisi lisätä. Kevät on iloisten värien aikaa ja silloin niitä alkaa kaivata kotiinkin.

Toisaalta, tänne voisi sopia kutomani musta-valko-ruudullinen matto ja sen kaveriksi muutama hauska tyyny.

Balettipuku on muistoni lapsuudesta, ensimmäinen pukuni. Tanssahtelin 7 vuotta yhteensä. Rakastan muistoja ja esineitä ja asioita joilla on tarina.

Täällä alan nyt viihtymään, kun alan ommella Dodgen penkkejä.

Aurinkoista sunnuntaita :)

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Ihana kevät!





Kevät on ihana! Saan mahdottomasti energiaa valosta, raikkaista tuoksuista ulkona, pitkistä kävelylenkeistä, linnunlaulusta ym. ym. Kevät taitaa olla parasta aikaa vuodesta. Jippi ai jee!

Kaupallekin on tupsahdellut monenmoista uutta ihanaa. Noa Noan vaatteet ihastutttavat aina yhtä paljon. Värikkäät tavarat ja kodikkaat tekstiilit houkuttelevat sisustamaan.

Mökille tekisi jo mieleni mennä. Kohta sinne jo pääseekin, mutta vähän saisi ilmat vielä lämmetä. Kunhan autovanhuksen sisustus valmistuu, niin sitten voi rauhassa kääntää ajatukset taas muihin puuhiin. Vielä odottelen penkkien materiaaleja ameriikan maalta. Ensi viikolla pitäisi olla perillä :) Mukavaa touhua siis piisaa.

PS. Vanhan talon kaipuu ei hellitä. Aika höpsöä!

torstai 1. huhtikuuta 2010

Levin kuulumisia



Kylläpä voi päivät mennä nopeasti. Levin lomaa jäljellä vielä muutama päivä.
Pojat ovat nauttineet rinteessä. Uskomatonta miten pienet ihmiset oppivat nopeasti. Pojat laskevat jo isoja rinteitä tosi hyvin. Osaavat kurvailla mainiosti. Meillä ei syöksypommittamista hyväksytä ;) Monet pomput ja pienet nyppylät on kyllä kiva kiertää. Virtaa riittää. Ja arvatkaa ketä odotellaan hisseillä? Hyvä, että perässä kestän :)

Ulkoiltu on muutenkin ja myös käyty kylpylässä rentoutumassa.


Meillä on täällä mummi ja ukki mukana. Päästiin siis iskän kanssa eilen illalla vähän iltaviihteellekin. Kerran viikossa jaksaa hiukset kähertää ja pistää vähän parempaa päälle. Irkku pubi ja karaoke paikka katsastettu ja ja illan päätteeksi bongattiin Elvis paikallisesta yökerhosta. Ihan kuninkaalta kuulosti ja näytti. Hyvin vedetty :)

Pääsiäinen hurahtaa ohi vähän huomaamatta ja ruohot kuivuu kotona, mutta on täällä suklaamunia sitäkin enemmän syöty ;)

Juu, ja myönnän kyllä että on tullut työasoitakin mietittyä. Lomalla on aikaa enemmän myös ajatuksille ja silloin viriää uusia ideoita. Katsotaan syntyykö niistä jotain kivaa toteuttamiskelpoista. Joskus työn määrä kieltämättä väsyttää vietävästi, mutta jotenkin kehittelen aina jotain lisää. Aina pitää jaksaa yrittää.

Kotiin kun päästään, niin American Car Show odottaa. Toivottavasti jaksetaan vielä sinne hurauttaa.