perjantai 19. syyskuuta 2008

Kesä jää muistoihin


Mennyt "kesä" jää meidän perheen muistoihin. Ajoimme ensimmäistä kesää meidän rakkaalla autovanhuksellamme. Koko perhe nautti kyydistä, vaikka ilmat eivät muuten meitä hellineetkään. Ilmoista huolimatta kesä on aina kuitenkin kesä :)

Lauantaina menemme ajokauden päättäjäisiin ja sitten pikku hiljaa valmistaudumme laittamaan auton pilttuuseen talveksi. Talvella on sitten taasen hyvää aikaa puunailla ja tuunailla autoa uuteen loistoon ensi kesäksi. Huomaan, että naisetkin voivat oikeasti olla kiinnostuneita autoista ;) Moottorista en ymmärrä mitään, mutta näissä ulkonäkö asioissa voin olla miehelle avuksi.

Laitoin tähän vielä kuvan ihanista kukista, jotka sain mukavilta asiakkailtani. Näistä tulee kesä vielä mieleeni. Niin herkkiä ja ihanan värisiä ovat.


3 kommenttia:

pikku-pihlaja kirjoitti...

Tulin kurkkailulle... Ihanat kukat oot saanu! Jotenkii noitten tyttöjen myötä tuo vaaleenpunanen väri on saanu ihan uudet ulottuvuudet :) Pitäs poiketa jokupäivä puodissas, vaunut kaipaisi pilkullista hoitolaukkua... Oisko mitään valmiina? Jos ei niin pilkkukankaitahan siulta ainakii löytyy! :)

Heidi kirjoitti...

Tervetuloa vaan käymään.
Valmiina ei taida tällä hetkellä löytyä just sellasta, mutta niitä kankaita kyllä löytyy. Puna-valko pilkullisesta vahakankaasta voisi tulla kiva.

Anki kirjoitti...

Heipparallaa Heidi!

Kauniita kukkasia olet saanut. Ne toivat varmasti hyvää tuulta tullessaan.

***Mukavaista viikonloppua sinulle, Voi hyvin!!***