sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Jouluvalmisteluja

Meillä odotetaan kovasti Joulua ja nautitaan valmisteluista :)

Minä sisustan ja somistan kotona, sekä töissä. Puusohva sai jouluisen ilmeen ja tontut muuttivat taas lipaston päälle, kynttilöitä poltellaan, glögiä hörpitään ja tietysti selaillaan ihania joulun sisustuslehtiä.

Pojat ovat innoissaan tontuista ja tietysti joulupukin tulosta. Käytiin kertomassa ihan henkilökohtaisesti pukille vielä osoite, että hän varmasti löytää perille. Eetu oli tehnyt mainion kortin, jossa oli pukin kuva. Toiveissa tietysti saada vähän enemmän lahjoja ;) Pikkuveikalle hän tänään muistutti vielä eskariin lähtiessään, että "Muista olla kiltisti, tontut kurkkii".

Mies on ollut tyytyväinen, kun minä olen hoitanut lahjahankintoja, läheltä kun löytyvät. Ei tarvitse juosta ruuhkaisissa kaupoissa stressaamassa.

Toivon teille kaikille mukavaa Joulunaikaa. Muistakaa keskittyä siihen mistä eniten pidätte. Kaappien perimmäiset nurkat ehtii kyllä siivota myöhemminkin.

4 kommenttia:

Olivia kirjoitti...

Kauniin jouluista teillä!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Kurkkaus teidän joulunodotukseen! :) Hyvältä kyllä näyttää, valkoista ja ripaus punaista... tykkään! Mie silpasin kappaleiksi sen siulta hankitun linumin pyyhkeen... Toisesta puolikkaasta tuli tyynynpäällinen, ja toisesta kaksi raidallista enkelityttöä. Monikäyttöisiä pyyhkeitä siulla on kaupan :D

Tuo oli kyllä osuvasti sanottu että ehtii ne kaapit myöhemminkin... Kiitos ;)

Iloista joulua teidän perheelle!

kotiäiti kirjoitti...

Ihanan jouluista teillä.. ja tuo sohva!! niin kertakaikkiaan IHANA! :) rauhallista joulunodotusta!

Heidi kirjoitti...

Kiitokset mukavista kommenteista :)
Leppoisaa Joulua teillekin.

Vielä muutamat paketit koristan nauhoilla ja sitten nukkumaan.