perjantai 16. tammikuuta 2009

Autoa laitellessa

Toivottelen vähän jälkijunassa, Hyvää tätä vuotta kaikille :)

En ymmärrä mihin kaikki aika katoaa? En tunnu ehtivän tehdä kaikkea mitä mielessä on. Blogin päivityskin on taasen vähän jäänyt hunningolle. Yritän olla ahkerampi näissä puuhissa. Olkoon se sitten vaikka yksi uuden vuoden lupauksistani.

Meillä vuosi on käynnistynyt autoa laitellessa. Mieheni sai Joulupukilta lahjakortin auton "ammattimaiselle" verhoilijalle. Ei tiennyt vaimo tonttu mitä lupasi. Hommaa piisaa, kun teemme autovanhuksen sisäverhoiluja uuteen uskoon. Kevätkin on kuulemma jo ovella, joten joutua täytyy, sanoo mieheni ;)

Ihan kivaa puuhaa se kyllä on ja vastapalveluksia muihin sisustus ym. projekteihin on sitten mukavampi kysellä. Yhteinen juttu tämä tietysti on ja me kaikki saamme kesällä taas nauttia kauniin auton kyydistä.

Minä sain Joulupukilta tatuointilahjakortin! Olen päättänyt tatuoida olkapäälleni suojelusenkelin. En tee sitä siksi, että tatuoinnit oilisivat muodissa, tai että muillakin on, vaan siksi että minusta tuntuu, että suojelusenkeliä tarvitsee elämässä aika usein. Nyt on siis etsinnässä/suunnitteilla kaunis kuva. Ei ole vielä löytynyt mieleistä. Jos teillä jollakin on idea mistä sellaisen voisi löytää, niin vinkatkaa ihmeessä.

3 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Tatuoinnit ovat tainneet palata. 10 vuotta sitten ne olivat kyllä kovinkin muodissa, mutta nyt taitaa olla taas uusi buumi. Olen muutamassa sisustukseen liittyvässä blogissa törmännty tuohon äidin saamaan tatskalahjakorttiin. Kyllähän tatuoinnit kivoja ovat, kun ammattilainen sen laittaa. Täälläkin olisi ollut kipinää uuden kuvan laittoon jo pari vuotta, mutta jokin on jarruttanut...

Hannis kirjoitti...

Heippa!

Löysin sattumalta blogisi ja tulen varmasti vakilukijaksi :-) Sitäpaitsi ehdottomasti tulen myös käymään liikkeessä, viimeistään joskus kesällä. Meillä on mökki siellä Saimaan rannalla Lappeenrannassa. (Isäni kotoisin sieltä ja mummi eli loppuelämänsä myös siellä - kuoli juuri viime keväänä.) Onko teidän liike muuten lähellä sitä toista sisustuspuotia, joka on torin laidalla? En muista yhtään nimeä, joku vanhan ajan sisustuspuoti tms. Heillä lähinnä vain valkoista ja beigeä valikoimissa.

terkuin Hannis

Heidi kirjoitti...

Hannis, kiva kun löysit minut ja jätit viestin :)
Oikein paljon tervetuloa Lappeenrantaan ja myös Livinkiin. Puotini on melko lähellä Wanhan ajan sisutsuliike K & K:ta...ihan siinä kulman takana Kauppakatu 49:ssä.

Kesäkukka, minäkin jarruttelin kauan tatuoinnin ottamista, kunnes tiesin minkälaisen kuvan haluan. Sitä kun ei oikein voi mieltänsä sitten enää muuttaa, kun se on jo tehty ;)