maanantai 27. huhtikuuta 2009

Terkut Tampereelta!


No niin...nyt on sitten ajokausi avattu ja huristeltu Tampereelle ja takaisin. Matka meni loistavasti, ilma oli hyvä ja matkaseura mitä parhainta :)
Meidän Buick oli Gm- cruisersin osastolla näytillä hienossa Cadillac seurassa. Molemmat autot ovat 50- lukulaisia ja rakensimme myös somistuksen ja pukeuduimme teeman mukaan. Oli mukavaa tehdä osastosta oman näköinen. Suuret kiitokset projektiin osallistuneille, jos satutte lukemaan tätä.

Keikka oli siis onnistunut, lukuun ottamatta sitä, että Eetu tuli kipeäksi. Nyt herralla on sitten silmä-, korva- ja kurkkutulehdus. Great!
Meidän lapset tulevat melkein aina kipeiksi, kun lähdemme miehen kanssa kahdestaan jonnekin. Se on aika jännä juttu, miten se sattuu aina samaan aikaan. Luulen, että se on heidän tapansa reagoida jotenkin ikävään, ehkä, tiedä häntä?

Nyt voimme hengähtää ja siirtyä muihin hommiin tai vaikka vain huilata hetken, ennen kuin aloitamme varaston siivouksen ja ikkunan pesun ym. ym. ;)
Niin se vaan on, että työt ei lopu tekemällä. Pitää muistaa myös levätä. Tämä tyttökin kävi todistetusti hotellin oluthuoneessa juomassa siiderin ja istumassa ensi kertaa tänä keväänä terassilla.

Laitoin mukaan muutamia kuvia näyttelystä ja meidän osaston autoista, jos haluatte kurkata miltä näytti.

1 kommentti:

päivi kirjoitti...

Ihgu tuo teidän auto:) olit ommellut tosi nätin hameen itsellesi!
- Päivi Oulusta