keskiviikko 5. elokuuta 2009

Lomareissun aarteita


Heissan pitkästä aikaa!
Minulla on ollut tänä kesänä ensimmäistä kertaa neljään vuoteen kauppiasuralla oikein luksusloma, melkein kolme viikkoa :)
Ensimmäinen viikko tosin vierähti mahataudin kourissa :( Sitten ollaan touhuttu mökillä ja kotona kaikenlaista hyödyllistä ja rästihommia.
Vähän ollaan reissattukin. Perinteinen Forssa Picnic ja Night before picnic käytiin katsastamassa. Somerniemen kesätorillakin päästiin käymään. Siellä oli vaikka mitä. Ihmisiä hirmuisesti ja kaikenlaista ostettavaa, vihanneksia ym. syötävää, monenlaista tarpeellista ja tarpeetonta , sekä tietysti upeaa rojua. Minulle sieltä tarttui mukaan nämä; ämpäri, tonkka, lenkkarit kaksi vanhaa Seuraa ja pieni pilkkupurkki.
Tämä kiva Mikkihiiri valaisin löytyi Forssasta. Pojat saivat siitä kivan yövalon.
Herätyskello löytyi myös Somerniemeltä ja vanha auto Forssasta.
Paljon on tapahtunut sitten viime postauksen. Olen löytänyt Anglian lisäksi itselleni toisen harrasteauton, 1960 Dodgen ja olkapäälläni istuskelee eilen otettu uunituore suojelusenkelitatuointi :) Niistä laittelen kuvia kunhan ehdin kuvailemaan.
Mukavaa päivänjatkoa, minä tästä lähden puutarhahommiin.

2 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt!

Mullakin on enkeli tuossa käsivarressa tatuoituna; on vaan jo pahasti päässyt heppu vaalenemaan, kun on siinä jo monta vuotta ollut.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania löytöjä, varsinkin tuo mikki on komee...