sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Äitienpäiväreissu

Mieheni vei minut äitienpäiväreissulle Helsinkiin. Niin no, tietysti kurvasimme ensin Lahden ja Classic motor show:n kautta ;) Iskä ja pojatkin saivat siis osansa. Olihan siellä taas ihmettelemistä koko perheelle. Piristyksenä osasto, josta löytyi mahtava valikoima vintage-vaatteita.

Siitä sitten yökylille ystävien luokse. Pitkään aikaan emme olleet nähneet :( Tiedättehän, kun on 2 perhettä, siis yhteensä 5 lasta ja neljä aikuista, niin hetkiä jolloin kaikki ovat terveenä sattuu olemaan aivan liian vähän. Mutta nyt onnistuimme :) Mukavaa oli!

Tänään päämääränä oli Ofelia Market Helsingissä. Ekaa kertaa kävimme katsastamassa tapahtuman. Ofelia Marketin tyyliteemoja olivat BURLESKI, GOOTTI, LOLITA, RETRO, ROCK 'N' ROLL ja VINTAGE, joista minua kiinnosti nuo kaksi jälkimmäistä. Myyjiksi oli valittu teeman mukaista kirpputoritavaraa myyviä yksityishenkilöitä sekä tapahtuman henkeen sopivia tuotteita tarjoavia käsityöläisiä ja putiikkeja. Erikoista porukkaa ja erikoista tavaraa :) Mukavia löytöjä tarttui tietenkin mukaan.
Tässä niistä hieman kuvatuksia.


Vihreät kengät ja hauska kassi.


Artulle Retukat. Passaa hyvin lätsän kanssa :)


Ruudullinen jakku...


Soma alusasu...


ja aurinkolasit, käsilaukku/kori, pilkullinen pusero ja kerman värinen 60-luvun mekko. Melko hyvä saalis mielestäni :)

Toivottavasti teillä kaikilla äideillä on ollut mukava äitienpäivä.

3 kommenttia:

Kotivalo kirjoitti...

Wautsi mitä löytöjä!! Tuo punainen pussukka, retut (oih, niitä käytin itsekin varmaan ekaluokkalaisena) ja viimeinen asukokonaisuus!!

Nina kirjoitti...

Ihania löytöjä! Nuo kengät on aivan mielettömät! :)

sanna kirjoitti...

en ollut kuullutkaan tuollaisesta tapahtumasta.. kuulostaa mielenkiintoiselta.. voi kun pohjoisessakin joskus jotain tuollaista järjestettäisiin:)
kivoja löytöjä.