maanantai 11. lokakuuta 2010

TantsutPerjantaina käytiin tantsuamassa miehen kanssa. Pari hyvää bändiä, The Go Getters ja Tail Shakers, olivat lavalla. Dodgella ajeltiin naapurikaupunkiin vähän tuulettumaan ;) Oli tosi mukavaa :) Alkaa olla viimeisiä ajoja ennen talviteloille laittoa, sniif. Ikävä tulee talven aikana, kun tavis Nissanilla ja Volvolla kurvailee ;)
Tantsufiilikset taisi jäädä päälle, kun piti suunnistaa ostamaan Marimekon Tantsu-kangasta, joista syntyi sitten muutama tyyny. Olkkarissa v.pun.-vihreät tyynyt olivatkin jo ennestään, mutta nyt tuli lisäksi keittiön puusohvalle ja Eetunkin huoneeseen. Innostuinkohan vähän liikaa? No, meillähän on nyt Tantsuja joka huoneessa (melkein)...entäs sitten. Se on kyllä mielestäni kiva kangas.

5 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Ihana tanssikuva! Tuossa on jotain entisaikain tunnelmaa, -ajaa naapurikaupunkiin tansseihin :)
Vaikuttaa mukavalle illalle!

Lotta kirjoitti...

Ihanat tanssit ja iiiihana tansu! tahtoo myös.

Truu kirjoitti...

Hahaa!! Teidät on bongattu!! Uusin V8 kopsahti luukusta aamukahviseurakseni. ;o) Blogiasi lukenutkin jo nokka tuhisten kauan. NAM!! Toi buickin sisustus näytti inspiroivalle, itte teen kupla -74:seeni puna/valkoista sisustaa, ovipahvit valmiina ja juuri mietin penkkejä joko valkoiset punaisilla makkaroilla vai punaiset valkoisilla makkaroilla.. hmm hmm...

Heidi kirjoitti...

Tantsut oli kivat tosiaan :)

Truu, No siellähä myö yritetään näyttää edustavilta ;)
Puna-valkoinen on raikas yhdistelmä. Mukavia ompeluksi sinulle. Hyvä niistä tulee kummin päin vaan.

Petra kirjoitti...

Toi on ihana, missä tanssaatte! Voi mahtava. Enpäs oo pitkään aikaan käynykkään tanssaa...lavatanssitkin jäi tältä kesältä. :( Mut jospas ens kesänä.