lauantai 11. joulukuuta 2010

Something else
Ehei, tämä ei ole lastenhuoneesta, vaan meidän työ/vierashuoneesta ;) Tämä äiti näet on sellainen ikuinen tytön tyllerö :)
Täältä löytyy ihan jotain muuta kuin Joulutunnelmaa ja tosikkomaista sisustusta. Karkkivärejä beigen ja valkoisen piristyksenä. Kankaita ja iloisen värisiä paperirullia. Kaikki on hieman vinksin vonksin, yleensä.

Löysin kirppikseltä tuollaisen kehykseksi sopivan kokoisen vanhan ikkunan ja väsäsin siitä taulun. Noista balleriinoista tulee mieleen oma nuoruus, kun tanssin monta vuotta balettia. Kaiholla muistelen sitä, kun olin notkea ja hyväryhtinen balleriina...nyt tuleva bulleriina. No sitä vastaan yritän aika ajoin taistella! Ei oo helppoo ainakaan nyt Joulun alla. No niin, miten tää lipsahti tähän aiheeseen? Ei muuta kun nautitaan Joulusta ja herkuista. Lihakset tulee ja menee, mutta läski on ikuista :)

Ihanaa viikonloppua.

8 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi kuinka suloinen huone!!! :)

Petra kirjoitti...

Voi että sää oot ihana! KAunis huone kauniineen tavaroineen. Kuulostaa kovin tutulta, miekin harrastin lapsena balettia. Ihanaa viikonloppua sinulle.

pikku-pihlaja kirjoitti...

Bulleriina! Hihihii - saanko miekin liittyä tuleviin bulleriinoihin? :) Oikeen pelottaa tuleva joulu ja kaikki ällöttävät suklaat ja kinkut ja mössöt... :/
Soma on siun huone!

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Bulleriina!! Siun jutut on kyllä aika mainioita. Etkä oo ainoa aikuinen tytön tyllerö, kyllä meitä hengenheimolaisia löytyy! :D
Lumiset terkut sinne vielä idemmäksi Suomeen... ;)

Sari

Anonyymi kirjoitti...

Täältä Porvoosta löytyy sama tapetti meidän kirjastohuoneesta.=)

Heidi kirjoitti...

Kiitos teille ihanista kommenteista :)
Nautin tänään vapaapäivästä viettäen hidasta aamua :)

Mirva kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mirva kirjoitti...

Kylläpä onkin suloinen kammari ja siellä varsin tutun näköinen nojatuoli ;)