torstai 29. toukokuuta 2008

Fiftari henkeen


Ostin Tampereen Hot Rod- show reissulta tällaisen hauskan fifties henkisen metallikyltin. Se varmaan löytää paikkansa mökin keittiöstä. Ihastuin sen fifties henkeen.

Olen amerikanautoharrastuksemme myötä hullaantunut pikku hiljaa enemmän ja enemmän 50- luvun tyyliin. Hankin jo itselleni mustavalkoiset kävelykengät ja ihanat puna- valko- pilkulliset biksut. Löysin kotoa kaapista myös silmälasit, jotka hankin monta vuotta sitten. Ne on ihan aidot 50-luvun pokat, joihin teetin linssit omilla vahvuuksilla. En tohtinut kuitenkaan niitä silmille jättää töihin tullessani. Vaikka miksikäs ei, ne olisivat sopineet hyvin tyyliin, kun huristelin autovanhuksella kaupunkiin.
Ajellessa tulee aina hyvälle tuulelle, kun autoharrastajilla on kiva tapa moikata vastaan tullessa toisilleen :)

Nyt, kun kesä näyttää saapuvan, mekko olisi seuraavaksi etsinnässä. Kertookaapa vinkkejä, mistä voisin kivan tyyliin sopivan mekon löytää. Olisin iloinen, jos jätät kommenttisi tänne blogiini.

2 kommenttia:

Kataliina kirjoitti...

Ihana kyltti ja mahtava pikku radio! Mistä olet sen löytänyt? :)

Heidi kirjoitti...

Miehen kanssa käytiin keväällä Tampereella American Hot Rod showssa ja kyltti tarttui mukaan sieltä.

Radioita minulla oli joku aika sitten omassa kaupassa myynnissä. Se on sellainen radio, joka voisi aina soittaa jotain mukavaa fifties musaa tai vaikka Olavi Virran parhaita ;)