perjantai 6. kesäkuuta 2008

Leikkimökkikylää suunnitellessa
Nyt on aika taas suunnitella ja toteuttaa leikkimökkikylän sisustukset, pihatyöt ja muut mukavat puuhat. Kaikille jotka eivät tiedä mitä minä höpisen... Lappeenrannan satamaan rakennetaan jo viidettä kertaa suuren suuri hiekkalinna ja sen viereen iki- ihana leikkimökkikylä Williranta, johon sisustetaan lapsille kahdeksan leikittävää leikkimökkiä. Ohessa on myös possujunaa ym. kivaa tarjolla. Mikä ilahduttavinta, kaikki huvit ovat ihan ilmaisia.

Tämä on upea juttu ja on koko kesän avoinna. Livinki, eli minä, olen mukana jo kolmatta kesää sisustamassa mökkiä. Viime kesänä sisustin kaksi mökkiä. Toinen oli raketti- ja toinen Barbapapa- aiheinen. Laitoin tähän muutaman kuvan viime kesältä.

Myyrä vieraili avajaisissa ilahduttamassa lapsia ja aikuisiakin. Myyrälle ei ainakaan halipula iskenyt, niin paljon se sai haleja. Tervetuloa Lappeenrantaan satamaan kyläilemään hiekkalinnalle ja leikkimökkikylään. Meidän perhe käy siellä monta kertaa kesässä leikkimässä. Lapset odottaa jo kovasti. Lappeenrannan kaupungin sivuilta www.lappeenranta.fi löytyy lisätietoa ja kuvia edellisiltä vuosilta.

Ei kommentteja: