perjantai 20. kesäkuuta 2008

Lomafiiliksiä


Leikkimökki saatiin valmiiksi ja kesäloma koitti vihdoin. Viikko vain, mutta sekin on luksusta yrittäjälle :)

Päätimme miehen kanssa ottaa vähän etäisyyttä ja suunnata Italiaan ikuiseen kaupunkiin Roomaan. Lapset jäivät mummien ja ukkien hoiviin muutamaksi päiväksi. Neljä päivää lapsista erossa...rentouttavaa, mutta olen kova ikävöimään, joten se saisi riittää Rooman tutkimiseen.
Ennen matkaa miehelle tuli vatsatauti ja itse kärsin päänsärystä, joka vaivaa aina loman aluksi. Kaikesta huolimatta matkaan päästiin. Yes!

Italia ja Rooma oli aivan fantastinen. Antiikin aikaisia elämyksiä ja upeita nähtävyyksiä täynnä. Ihanaa varmasti olisi ollut myös nauttia italialaisista pizzoista ja pastoista, mutta jouduimme tyytymään muutamaan ateriointiin ja sen jälkeen etsimmekin vielä vatsataudin kourissa vain vessoja. Tulihan sitten Italian vessatkin koluttua.

Roomassa tuli minulle sellainen olo, että me nykyihmiset olisimme vallanneet antiikin aikaisen kaupungin. Entinen loisto, Vatikaani, kirkot, Colosseum, Pantheon ja muut tekivät meihin suuren vaikutuksen. Ilma oli myös ihana. Siellä oli oikeasti kesä. Minusta taisi tulla Italia- fani ;)

Kiva on kuitenkin aina palata omaan kotiin ja lasten luokse. Täällä oli tietenkin vesisade vastassa ja upea sää jäi Italiaan.

Suomen kesä on kuitenkin ihana ja yötön yö ainutlaatuinen. Nautitaan kesästä täysin siemauksin. Mukavaa Juhannusta.

2 kommenttia:

Anki kirjoitti...

Heissulivei!

Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja pääsit heti suosikkilistalleni =0)

Kirjoitat kivasti ja elämänmakuisesti.

Oih Rooma, näyttää ja kuulostaa ihanaiselle! Meidän kesälomareissu suuntautui Riikaan, joka ei ollut hupsumpi paikka sekään =) (kuvia blogissa)

Aurinkoista ja leppoisaa kesänjatkoa!

toivotteleepi Anki

Heidi kirjoitti...

Heips!

Mukavaa, että jätit kommentin :)

Edellinen matka meilläkin suuntautui Riikaan. Ihania paikkoja löytyi sieltäkin. Täytyypä käydä blogissasi vierailulla.

Aurinko taisi jäädä lämmittämään roomalaisia, mutta eiköhän mekin saada siitä vähän tänä kesänä nauttia.