tiistai 15. heinäkuuta 2008

Terveiset Virosta
Vietimme miehen kanssa viikonlopun Virossa Haapsalussa. Matkan tarkoitus oli American Beaty Car Show. Veimme autovanhuksemme näyttelyyn. Tämä oli meille ensimmäinen pidempi matka harrasteautollamme. Vähän lähtiessä jännitti, että mihin asti päästään. Kaikki meni kuitenkin mainiosti, muutamia pieniä ongelmia lukuun ottamatta. Olin asennoitunut lähtiessä ottamaan vastaan mitä tuleman pitää. Vanhojen autojen kanssa ei aina voi tietää toimiiko yhteistyö saumattomasti ;)

Hienoja autoja oli esillä, porukka oli mukavaa ja Haapsalu suloinen. Kaupunki oli pieni ja tunnelmallinen. Pastelliset puutalot ja meren ranta, oih!

Näyttely oli vanhan linnoituksen sisällä. Se loi mukavat puitteet vaikka autot olivatkin ulkosalla. Musiikkitarjonta ei kyllä oikein minua miellyttänyt, kun lavalle kiipesivät Hanoi Rocks ja Peer Gunt. Tanssi jalkaa olisi enemmän vipattanut, jos olisivat soittaneet roketti rollia.
Mukava reissu oli ja seuraavaa on jo suunniteltu. Sitten lähtevät pojatkin mukaan. Vielä pitäisi virittää turvaistuimet jotenkin autoon. 50- luvulla ei vielä ameriikassakaan osattu tehdä autoihin edes turvavöitä.

Ei kommentteja: