perjantai 22. elokuuta 2008

Heipä hei, hyvää iltaa...


Heipä hei, hyvää iltaa...Luppakorva seikkailee taas...eikös se niin mennyt?
Meillä vaan seikkailee tämä pieni mies Arttu. Kello on puoli yksitoista ja Artun sängystä kuuluu, "ÄITII, MISSÄ OOT...KUULUUKO SANA, Tuu rapsuttamaan...ÄITIIII!!!"

Rapsutettu on jo sata kertaa ja halittu ja juteltu päivän jutut ja selvitetty minkälaisia ovat ketut ym. , mutta Arttua vaan ei nukuta. Niinhän se tietysti joskus on meillä aikuisillakin. Silloin nukuttaa, kun ei pitäisi ja silloin ei, kun pitäisi.

Äidin omat hetket ovat joskus vähissä. Pienet miehet näet vaativat säännöllistä hoitoa, pitää muistaa ruokkia, vaatettaa ja helliä muiden touhujen lomassa.

Nyt taisi poika vihdoin hiljentyä. Taidanpa selata vähän Tilda- kirjaa ja suunnitella seuraavia projekteja, jotka toteutetaan sitten, kun aikaa on. Vai pitäisikö sittenkin tehdä ne edelliset valmiiksi? :)

Voisin myös katsella hetken uutta "Iloinen 1950-luku" kirjaa, jonka saimme ystäviltämme tänään. Ihana tuliainen. Tämä kirja ilahduttaa minua vielä monena iltana jatkossakin. Kiitokset siitä :)

4 kommenttia:

Kataliina kirjoitti...

Arttuhan on oikein tyylikäs pikku mies :)

Anki kirjoitti...

Heipsansaa!

Voi miten hurmaavat kuteet on pikkumiehellä, aivan ihanat!

Kyllähän se varmasti joskus tuntuu noiden pikkuherrojen kanssa ettei tiedä mihin suuntaan repeäisi. Muista ottaa aikaa myös itsellesi aina kun vain mahdollista!

***Iloa ja valoa uuteen viikkoon!***

Kataliina kirjoitti...

Heips!
Tahdon antaa sinulel tällaisen huomionosoituksen mukavasta blogistasi :)
http://katalaiina.blogspot.com/2008/09/i-love-your-blog.html

Heidi kirjoitti...

Voi mahdotonta. Minulleko tällainen huomionosoitus.
Teit minut iloiseksi :)