perjantai 8. elokuuta 2008

Pick - Nick

Forssan Pick - Nick reissu oli mukava koko perheen reissu. Matkaan päästiin uusien puna-valkoisten istuinten kera. Jäi vielä sen projektin jälkeen aikaa, joten päätin ommella itselleni myös puna-valko-ruudullisen kellohameen ja siihen alushameen. Tälle reissulle sonnustauduin myös fifties- laseihini. Aluksi pienet herrat katsoivat kummaksuen, mutta sain kuitenkin tulla ne päässä kyytiin.

Matkalla pistäydyimme vanhassa tunnelmallisessa Bembölen- kahvituvassa syömässä. Katsastimme myös lähellä Hovimäen leirintäaluetta sijaitsevan Badding- kioski Paratiisin. Paratiisi -kioskin maine on kasvanut vuosi vuodelta. Kioskista on pikku hiljaa tullut tärkeä pyhiinvaelluspaikka, joka saa liikkeelle kaikenikäiset Rauli ”Badding” Somerjoen ihailijat. Pikkuruisen kioskin perustivat vuonna 1962 Baddingin vanhemmat, Gunnar ja Elina Somerjoki.

Vietimme yhden yön Somerolla Hovimäen leirintäalueella mökkeillen ja seuraavana päivänä suuntasimme Forssaan harrasteautotapahtumaan.

Hienoja autoja oli koolla vaikka millä mitalla. Pojat olivat intoa täynnä. Äiskän ja iskän mielestä vähän liiankin kanssa ;) Kaikki mieleiset autot piti kuvata ja tutkia tarkkaan ja käveluaskelia ei paljon pienet jalat kerenneet ottaa. Yli 50-vuotias autovanhuksemme taittoi matkaa yli 700 kilometriä ja yhteistyö sujui melko mukavasti.

1 kommentti:

Anki kirjoitti...

Heippa!

Reissukuvat välittävät tunnelmaa siitä, että mukavaa on ollut! Mikäs sen parempaa kuin tuollainen reissuaminen kesäisessä Suomessa. Kiva kun on harrastus joka yhdistää koko perheen =0)

***Mukavaa viikonloppua ja Aurinkoa päiviisi!!***