torstai 5. helmikuuta 2009

Terveisiä Tukholmasta

Hälsningar från Stockholm. Reissulta on nyt palattu kotiin.

Oli mukavaa kierrellä ja katsella Tukholman menoa ja kauppoja. Työasiat sain hoidettua tosi kivasti. Just niin kuin pitikin. :) Luulin, että esteenä voisi olla yhteinen kieli, mutta ei ollenkaan ... ymmärsimme toisiamme hyvin ... jos vain sain ääneni kulkemaan. Joku himskatin flunssapöpö iski minuun ja menetin ääneni miltei kokonaan jo ensimmäisenä päivänä :( Tietysti tartutin taudin myös mieheeni. Buranan ja C- vitamiinin voimalla puuskutimme kaupungin tohinassa välillä kuumaa juomaa ja metron kyytiä nauttien. Voi kuinka vanha kaupunki on aina yhtä ihana.Ostoksiakin teimme. Minulla mukaan tarttui ihanainen Noa Noa:n hame, Odd Mollyn kiva paita ja hauskat vaaleanpunaiset puukengät. Mies löysi kivan Rock`n Roll henkisen kaupan ja osti sieltä autoaiheisen paidan itselleen.

Kotiin oli kuitenkin ihana palata omien kullannuppujen luokse. Nyt mustaviinimarjamehua siemailemaan ja odottelemaan äänen palautumista. Jos vaikka seuraava laiva toisi sen ;)

5 kommenttia:

Lilla Medine kirjoitti...

Aivan ihania Tukholman ostoksia!! Oliko Tukholman Noa Noa:ssa edullisempaa kuin Helsingissä? Ihanat vanhan roosan väriset kengät.

Heidi kirjoitti...

Lilla Medine, kiva kun jätit kommentin :)

Hinnat taisivat olla aika samat. Ruotsin kruunu on kyllä tällä hetkellä aika heikko, joten vähän säästin.
Tykkään niin paljon Noa Noa:sta, että silloin tällöin on saatava joku uusi ihanuus, vaikka ne vähän enemmän maksaakin ;)

Puukengät oli tosi kiva löytö. Innostuin niistä kovasti. Niillä on mukava tepastella töissä ja tietysti kesällä.

Salla kirjoitti...

Voi mitkä puukengät! Ihanat!
Kokeilen nyt tätä kommentointia ekaa kertaa, katsotaan mitä tulee...

OnneaOn... kirjoitti...

ihania kuvia... huomasin ikäväkseni että meillä on sama nimimerkki ,mutta tosin eri blogi nimi =( ... pitäisi minun varmaan muuttaa nimimerkkiä...olen pahoillani nyt vasta huomasin...

Heidi kirjoitti...

Onne On... No sattuipas.
Nou hätä, eipä sitä aina kaikkea voi huomata.