perjantai 13. helmikuuta 2009

Uusi perheen jäsenOlohuoneeseemme muutti uusi "perheen jäsen". Siis tuo vanha kulunut pöytä pahanen. Näin sen jo kesällä antiikkiliikkeen pihalla, mutta en raaskinut silloin ostaa sitä. Nyt se osui tielleni uudestaan ja kaupat tuli tehtyä.

Jostain syystä ihastuin siihen. Se on niin sympaattisen kulunut ja raihnainen. Voihan se tietysti olla lähinnä huvittavaa, että joku haluaa tuollaisen elämää nähneen työpöydän olohuoneeseensa paraatipaikalle, mutta kun se halusi tulla ;)

Katsotaan vähän aikaa annanko sen olla vihreä vai maalaisinko valkoiseksi. Nyt on kuitenkin hyvä näin :) Ruskea matto pitäisi kyllä vaihtaa raikkaampaan näin kevään korvalla.

Iloista Ystävänpäivää kaikille. Muistakaa halia.

9 kommenttia:

Syysäiti kirjoitti...

Ihana pöytä... mielstäni kaunis juuri tuollaisena.

Terkuin
Syysäiti

Sari kirjoitti...

Onnea uudesta perheenjäsenestä :) Tuokoon yhteiset päivänne teille paljon iloisia hetkiä ja kauniita asetelmia :)

Syysäiti kirjoitti...

Hei!

Olisin kysynyt näin blogin välityksellä, että saatko noita "rumpupeltipurkkeja", jotka ovat liikkeesi sivuilla (15 €/2 kpl). Olisin kiinnostunut myös Mailegin sotilaista, mutta niitä ei ilmeisesti ole liikkeessäsi?!

Lilla Medine kirjoitti...

Aivan ihana pöytä! Vanha huonekalu tuo aina tunnelmaa kotiin.

Heidi kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne :)

Vanhat huonekalut todellakin tuovat lämmintä tunnelmaa kotiin. Meillä on uusi talo ja tykkään yhdistellä uutta sekä vanhaa. Vanhoista huonekaluista en kuitenkaan helposti luovu, mutta uudet voi pistää surutta kiertoon, jos kyllästyy ;)

Syysäiti, tällä hetkellä rumpupurkit ovat loppu, mutta Mailegin kuorma uusia tuotteita on vielä saapumatta, joten voi olla, että pian saamme lisää :) Sotilaita meillä ei valitettavasti tällä hetkellä ole.

Mukavaa viikkoa.

Leenamari kirjoitti...

Heippa hei, elä nyt hyvä ihminen edes suunnittele tuon pöydän maalaamista! Etenkin kun se vihreän sävy on niiiin hurmaava :-)

Terveisin Leenamari

pikku-pihlaja kirjoitti...

UI mikä pöytä! Jos tuo on SE pöytä mistä oli silloin puhetta, niin kävin sillon sitä siellä alakerrassa hiplaamassa... Se on kaunis! Miekään en varmaan raaskis maalata(ainakaa heti...:D) Nyt tuo mintunhaaleenvihertävä hellii miun silmää.

Ilosta kevään odotusta!

Heidi kirjoitti...

Vihreä väri alkaa hiipiä vaivihkaa pieninä annoksina meille vanhan pöydän myötä. Muutama sohvatyyny on suunnitteilla jo. Maalausajatukset taidan siis haudata tällä erää ;)

Täytyy saada ensin autovanhuksemme sisustus valmiiksi, että pääsee tekemään muita juttuja. Intoa ja ideoita olisi nyt vaikka millä mitalla.

Niinu kirjoitti...

Ihana pöytä,juuri ruollaista olen meillekin etsinyt...kateellinen olen!Onnea uudelle perheenjäsenelle!