perjantai 29. tammikuuta 2010

Terkut Tukholmasta!


Heipä hei!

Terkut Tukholmasta.
Keinuttelimme miehen kanssa laivalla visiitille Noa Noalle. Kahdenkeskeistä aikaa...tai siis toisin sanoen sain hänet raahattua mukaan. Matkalla oli aikamoinen tuuli. Siinä menossa ei kyllä erottanut edes kuka oli nauttinut liikaa ja kuka ei. Monella mummollakin jalka vippas kummasti ;) Yök! Onneksi lääkkeen avulla oma masuni pysyi kunnossa. Eipä kyllä oikein uni tullut silmään yöllä. "Vanhemmiten" olen ilmeisesti ruvennut liikaa ajattelemaan mitä voisi sattua ja tullut pelokkaammaksi. Varsinainen reissaaja siis ;)

Noa Noalla on kyllä aina kiva käydä. Ihmiset ovat iloisia ja tuotteet mitä ihanimpia. Kaikki tämä ihanassa miljöössä vanhassa talossa. Tunnelma siellä on mahtava. Kynttilän valossa teetä hörppien keskitytään vaikeisiin valintoihin. Mukavaa, mutta myös väsyttävää työtä. Joutuu nimittäin vielä kielillä puhumaan. Hyvää harjoitusta. Olen aina ihan puhki, kun saan homman pulkkaan.

Ostokset tein syksylle 2010. Nyt kuitenkin keskitytään kevään odotteluun. Olemmekin jo saaneet kaupalle uusia ihanuuksia Noalta ja lisää tippuu pikkuhiljaa. Tervetulloo tutustumaa :)Ei kommentteja: