sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Värikäs viikonloppuOllaan vietetty poikien kanssa vapaaviikonloppua :) Luisteltu, rakennettu lumilinnaa, pelattu, piirrelty, rakennettu legoja jne. Kivaa on ollu...mutta välillä on käyny mielessä, että töissä pääsee helpommalla ;)
"Eetu teki sitä ja Arttu teki tota...", tiedättehän. Joskus yhteiset sävelet menee riitasoinnuiksi. Energiaa piisaa ja äitiä on kiva testata, että onko se tosissaan.
No, pitäähän meidät äiditkin välillä testata. Olisin kyllä mieluusti enemmän kotona ja kadehdin kotiäitien elämää aika ajoin. Vaikka muistan kyllä, että ei se äitiyslomakaan ihan aina lomalta tuntunut.


Oli mukavaa, kun päästiin eilen käymään Me & I kutsuilla. Iloisia pirteitä värejä ja pojille mieleisiä kuoseja. 7 ja 5 v. pojille kun ei tahdo oikein aina kelvata äidin ehdottamat kivat retro vaatteet ja värikkäät vetimet. Ainakin koululaisen "katu-uskottavuus" tuntuu kärsivän helposti. Mutta näistä tuntui löytyvän suosikit oitis. Niitä onkin ilmaantunut meille jo "muutamia".

Ajattelin kirjoitella tänne välillä kuulumisia kotoa ja välillä myös kaupalta. Siis kaikkea mitä elämässäni tapahtuu. Onhan Livinki melkein kuin kolmas lapseni ;)

Kuulumisiin ja Mukavaa sunnuntaita.

1 kommentti:

Nina kirjoitti...

Ihanat takit pikkumiehillä <3
Minä taas 18 vuotta kotiäitinä olleena olen lähiaikoina alkanut kadehtimaan työssä käyviä äitejä ,ajatellut ,että voi kun minäkin..... ;D
Onhan tää lasten kanssa ihanaa mutta ;D saisi kahvitauot ja ruokatauot ja palkkaakin ;D