torstai 11. helmikuuta 2010

Eetun kammariTässä pieni kurkkaus Eetun (meidän ekaluokkalainen) kammariin. Se on nyt ollut ns. työn alla ja homma jatkuu. Olen repinyt ruudulliset tapetit pois seiniltä ja maalannut seinät valkoisiksi. Vaikka valkoisesta paljon pidänkin, niin tämä projekti kyllä kaipaa jotain. Mitä se sitten on...on työn alla. Joku hauska tapetti tms. Ideoin seinälle myös vanhan bensamittarin kuvaa, mutta saas nähdä. Herra tykkää kovasti punaisesta ja Amerikanautoista. Sanoo haluavansa "rokkarihuoneen" :) Ison pojan huoneen siis. Nyyh!


Suunnittelin myös vanhan koulupöydän maalaamista, mutta siihen tuli jyrkkä ei. Sitä et maalaa, sanoi Eetu! Se on kyllä hauska tuollaisenaankin, mutta on melko eri paria sängyn ja yöpöydän kanssa. Eipä se mitään. Ehkä teenkin siitä vielä enemmän erilaisen ja jännän. Ryppy otsassa en tätä sisusta ;)
Diner- tyyliset tuolit ovat myös rantautuneet kerran messutuliaisina tänne ja hattuhylly siinä odottelee seinälle pääsyä. Monta mietettä siis yhteen nivottavana.
Tekstiileitä ja kaikkea en kuitenkaan haluaisi vaihtaa.

Mitä ideoita teillä olisi?

5 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Joku maisematapetti takaseinälle ja voimakkaan värinen matto?

Ihania nuo tuolit ja kauniit värit huoneessa!

Leenamari kirjoitti...

Jos mä kysyisin meidän jätkältä niin se ehdottais "rokkiruutua" johonkin. Se on meillä nykyään kova sana. Mites olis maalattu rokkiruutu "boordi". Ei siis sinne yläreunaan tylsästi, vaan johonkin pienen miehen korkeudelle?

Ja tosiaan, vähän voimakkaamman värinen mattoa saattais piristää myös. Ja tuo Esso-kuva on aika makee :) Meille kans!

Leenamari kirjoitti...

...olisko hurjaa jos sängyn puunväriset osat maalaisi punaiseksi ja yöpöydän kannen päällystäisi punaisella-valkopilkullisella kernillä jos sitä ei raatsi maalata?
Ai miten niin tylsää töissä...

Heidi kirjoitti...

Kiitti kommenteista :)

Meillä on omakutomani musta-valko-ruudullinen matto, jota voisin kokeilla. Se tod. näköisesti vaatisi kyllä päiväpeiton uusimisen. Tämä on liian vaalea/hempeä sen maton kanssa. Greengatelta on kyllä tulossa makee tilkkupeitto sini-puna-väreissä tähtikuosin kera. Nam.

Erään ruutuboordin olenkin jo tilannut. Sängynpäätyjen maalaaminen ja yöpöydän päällystäminen voisi olla aika jees. Iso Esso kuva seinälle, ja a vot. Sitten mietin mustaa liitutaulualuetta toiselle päätyseinälle. Sen ympärille autojulisteita ja piirroksia (ne on tosi IN). Liitutaulu toimisi myös hajamielisen koululaisen muistitauluna. On oppinut nyt myös itse lukemaan.

Eetu haaveilee myös vanhoista peltisistä öljypurkeista, joita kerran nähtiin eräässä kodissa, kun selailtiin sisustuslehteä. Hylly vaan seinään ja kivoja laatikoita ja purnukoita hyllylle.

Leenamari, kohta pääset kotiin ja vapaalle :)

kioto kirjoitti...

Ihana tyyli. Tykkään kovasti!

(piti tulla kurkkaamaan miltä näyttää Livinki-maailmassa :-))