sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Onnelin uusi lattia ja seiniin pohjamaali

No nyt on Onnelissa uusi lattia. Alumiinin paikkauksen jälkeen tehtiin runkopuut ja lattian koolausrimat. Sen jälkeen eristettiin ja laitettiin uudet vanerit. Nyt on hyvä ja alkaa jo vähän hymyilyttääkin :) Kyllä se siitä.

Vietin vaunussa koko tämän sunnuntaipäivän maalaamassa. Pintojen pesun jälkeen Otepohja pohjamaali pintaan. Sitten vielä muutamia rakenteellisia korjauksia seiniin ennen kuin pääsen maalaamaan pintamaalilla. Väreiksi valitsin hieman kermaan taittuvan valkoisen ja vaalean turkoosin/mintun. Lähtökohtana ja inspiraationa oli kaapista löytynyt mansikkakangas. Pidän sen väreistä ja kesäisyydestä. Uuden värityksen myötä valoisuus lisääntyy ja koko ilme raikastuu :) Tuskin maltan odottaa, että pääsen ripustamaan mansikkaverhoja. Olisin halunnut lattiaan puna-valko ruudullisen muovimaton, mutta sitä ei ole löytynyt mistään :( Musta-valkoista löytyy kyllä, mutta tähän se ei nyt sovi. Jos olette nähneet jossain puna-valkoista, niin vinkatkaapa.

Pahus, kuvat ovat aika suttuisia ja pimeitä, mutta jos niistä jotain selvää saisi.Hauskat vanerikupit ja peili seinällä on säästettävä ehdottomasti.


Pohjamaali näyttää epätasaiselta vielä.


Mansikoiden kaveriksi hieman punaista pilkkukangasta ja muita iloisia juttuja :)

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Ihana siitä tulee :)