maanantai 26. heinäkuuta 2010

Onnelin uusi look :)


Muistattehan Onnelin, sen meidän mätämuna asuntovaunun ;) Nyt se on ex- mätämuna, joten voimme kutsua sitä vain Onneliksi :) Remontti on tältä erää valmis.

Aiemmissa postauksissa ja kuvissa näkyi seiniä pohjamaalattuna. Sen jälkeen maalasin vielä kaksi kerrosta pintamaalia. Väreinä luonnonvalkoinen ja minttu. Ulkona oli tuolloin asteita +34, joten voitte arvata mitä se oli vaunussa. Ei ihan täysijärkisen hommaa...mutta piti tehdä, jotta päästiin reissuun.

Nyt se on sitten sisustettu ja ensimmäinen reissu on myös heitetty. Neitsymatka meni ihan kivasti. Oltiin koko porukka Sappeella GM-cruisersin kesätapahtumassa. Siellä oli muitakin "munailijoita" ;)

Meidän pojat olivat tosi innoissaan reissusta ja vaunussa nukkuminen oli huippujuttu. Kaikki muut nukkuivat hyvin, paitsi minä. Vaatii näköjään meikeläiseltä totuttelua. Toisena yönä ukkonen piti myös hereillä. Tuli mieleen siellä metsän keskellä, että mitäs jos salama iskee läheiseen puuhun ja se kaatuu Onnelin päälle. Aivot on joskus vaikea laittaa narikkaan.

Jäi kuitenkin karavaanitouhusta hyvät fiilikset. Ei taatusti jää viimeiseksi reissuksi.
Tässä myös muutamia kuvia kavereiden naapurivaunusta. Kiitos teille seurasta, oli mukavoo :) Mihis sitte seuraavaks?

9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Söpö siitä tuli :)

Satu kirjoitti...

Siitä tuli upea, kannatti maalailla, vaikka lämmintä varmasti olikin :)

Anne kirjoitti...

Aivan UPEA!!! mä haaveilen että joku rakentaisi minulle pihallemme kesäaitaksi mustalaisvankkurin, jonka maalaisin heleillä väreillä :) Vaihtoehtoisesti kelpuuttaisin myös vanhan asuntovaunun, jonka laittaisin tähän tapaan! Kiva oli nähdä kuvia tällaisestakin projektista!

Anna-Maija kirjoitti...

Wau, ihanan pirteä!

Anonyymi kirjoitti...

Kertakaikkiaan HURMAAVA!Ihania reissuja teidän perheelle toivoo Reetta♥

tiina kirjoitti...

Se on tosi hieno, aivan ihana.
Piipahdin pe puodissasi, ne punaiset Greengaten astiat lähti mukaan. ;P

Elmiira kirjoitti...

Ompa pirtsakka:)

Minna kirjoitti...

M A H T A V A !
wautsi...
ekavisiitillä :0)
Minna

Heidi kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista :)
Nyt Onneli lepää uudessa telttatalliissaan ja odottaa seuraavaa reissua ;) Mutta jossakin tunnelmallisessa vanhassa navetassa se viihtyisi kyllä paremmin.

Tiina, kiitos vierailusta puodilla :D

Minna, tervetuloa mukaan!