maanantai 9. elokuuta 2010

mökillä taas

Heipä hei hyvää iltaa, pitkästä aikaa.
Olen ollut mökillä sivistyksen ulkopuolella...tarkoittaen siis ilman nettiä. Meidän mökki kun muuten ei olekaan kovin korvessa :)

Mökki me remontoitiin noin 9 v. sitten, joten olisi kiva taas vähän muuttaa yhtä sun toista juttua. Katsotaan sitten ensi kesänä, jos on aikaa.

Tällä erää pojat saivat uuden ihanan kerrossängyn. Kyllä nyt nukuttaa hyvin. Touhuavat ja lueskelevat mielellään nyt yläpedillä muutenkin :)

Sellaista pientä huushollia on mukava ja nopea hoitaa, vaikka onkin kantovesi ym. Niin, eikä tarvii pestä pyykkiä. Kerään vaan ne somasti koriin ja huolehdin pyykkivuoresta myöhemmin. Joten on se leppoisan erilaista. Viihdyn erittäin mainiosti. Paitsi yöllä jos ukkonen jyristelee ja salamoi, kuten viime yönä vähän. Olin poikien kanssa kolmistaan siellä, kun mies oli yövuorossa töissä.

Nykyään kaikki on niin äärimmäisen jotain. Talvet on tosi kylmiä, kesä älyttömän kuuma ja myrskytkin rajuja. Olen alkanut niiden myötä vähän jännittämään taas ukkosta, kuten penskana. Mutta kivahan se on kun meillä on vielä oikeasti erilaisia vuodenaikoja. Kohta saapuu kuulas kirpeä syksy ja voin taas aloittaa uuden paremman, säännöllisemmän ja laihemman elämän ;) Siihen asti nautin vielä kesästä.

7 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Söpö mökki!!

Hanna kirjoitti...

Ihana tämäkin!

Mistä olet Heidi nuo öljylamput löytänyt?
Ostin K&K:sta keittiöön öljylampun ja makkariin olis just tollanen pienempi ihana syksyksi..

Anna-Maija kirjoitti...

Ihana mökki on todellakin. Ja tosi sievä kerrossänky, mistä se on löytynyt?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kerrossänky...just tuommoista olen etsiskellyt meidän pikku pojille...mistä se on....ja älä vaan sano että antiikkilöytö korpi kuusen kannon alta...=( Tahtoo tuommoisen kans...

Heidi kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista :)

Hanna, öljylamput ovat "peruja" mummolta joka ennen omisti mökin, eli siis tulivat mökin mukana. Sen mukana tuli myös monta muuta kivaa juttua ja iso roskalavallinen tavaraa ;)

Kerrossänky on Oliver Furnituren mallistosta. Omasta kaupastani se ihanuus on tilattavissa. Harvinaisen nätti on ja jämäkkä :) eli www.livinki.fi tai www.oliverfurniture.dk

Kotivalo kirjoitti...

Aivan ihana kesämökkinne on ilman remonttiakin, mutta ymmärrän toki, että vaihtelua ja toimivuutta saa aina olla = )
Kerrossänky ON hieno, samaa mieltä. Ja lattia.

Kotivalo kirjoitti...

Niin, piti vielä sanomani, että tuo pienen tilan hallinnointi on kyllä todella ihanaa. Toisaalta haluaisin mökkiimme enemmän tilaa, lähinnä sen vuoksi, että saisimme leveämmän parisängyn sinne, mutta sitten taas siivous on niin helppoa tässä. Tiskit pestään yleensä kesäkeittiössä ja pyykit, ne tosiaan siirtyy mappiin Ö = )
Ja nuo ilmat, samaa mieltä. Kun näen mustan pilven järven toisella puolella lähestyvän, karvat nousee pystyyn!!