perjantai 14. tammikuuta 2011

Jotain vanhaa, jotain uutta ja vähän turhuutta

Tästähän tulikin näköjään kuvista päätellen pikkuinen vessapostaus ;) Joten tervetuloa huussiin :) Viime aikoina olen nääs tehnyt kirppikseltä löytöjä vessaan. Pyyhkeitä, joissa on ihanat virkatut reunat ja tuon pyöreän maton. Oliko ihmisillä ennen muka enemmän aikaa esim. virkata pyyhkeen reunoja? No, ainakin taitoa, jos ei aikaa. Ja nuo vanhat kauniit tekstiilit palvelevat vieläkin moitteettomasti ja ilahduttavat meidän vessassamme :D Vieressä House Doctorin kuviolliset pyyhkeet.

Tässä kaapissa säilytän hajuvesiäni. Poikien irronneet hampaat varastoidaan noihin pieniin peltisiin rumpurasioihin.


Eetu löysi kerran Hesasta kirppikseltä tuon valkoisen hiirisaippuapullon ja siitä asti se on ollut tuossa. Kivempi on kuulemma pestä kätösiä, kun hiiri antaa saippuan.Tämän suloisen vanhan kehdon petivaatteineen löysin Jämsästä kirppikseltä, kun olimme ulkoilulomalla Himoksella viime viikonloppuna. Äiti sitten leikkii tällä, kun poikia ei oikein kiinnosta ;) Tosi tarpeellinen ostos siis, mutta kun sitä ei voinut vaan jättää sinne. Niin on somat nuo petivaatteetkin.
Pistäydyin myös Witikkalan kartanossa. Siellä oli muuten maailman parhaat pullat!


Näihin kuviin ja tunnelmiin...Toivotan Hyvää viikonloppua!

JA HEI LIVINKIN FACEBOOK- SIVULLA ON KYSELYYN VASTANNEIDEN KESKEN ARVONNASSA 50€-LAHJAKORTTI.

Tervemenoa osallistumaan :)

5 kommenttia:

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Kääk, kun miä oon tämmönen erilainen nuori, en oo ollenkaan mukana tuossa Facebook-hommassa. Olis ollu ihana palkinto ihanaan kauppaan.
Mut samaa muuten on mietitty täälläkin, että kuin ihmeessä ovat ennen pitsejä joutaneet virkkaamaan joka-ainoaan tekstiiliin!? No, ennen ei vissiin menny aikaa tällasiin turhuuksiin ku tietokoneella istumisiin ja sen sellasiin... :)

Sari

Petra kirjoitti...

Moi!
Toi on todella ihana idea toi hammaspurkit. Meilläkin niitä laitetaan aina talteen mutta milloin minnekin. :( ja sit ne on hukassa tai ei tiedä aina kenen ne on..
Mukavia löytöjä olet tehnyt.
Ihanaa viikonloppua teille!

Hanna kirjoitti...

Miun mummo virkkasi aikoinaan kaikkiin meidän (ja iskän siskon perheen) kylpy- sekä kasvopyyhkeisiin aina nuo pitsit. Aina! Ehkä se oli hänelle käsityöihmisenä hyvää ajankulua ja kait ne vaan kuului olla pyyhkeissä :)


-Hanna

Hanna kirjoitti...

Nyt kyllä täytyy sanoa, että mä olen tuosta kehdosta ihan äärettömän kateellinen ;)

Kaaponkammari kirjoitti...

Ennen ei varmaankaan istuskeltu kattelemassa leffaa vaan istuttiin kiikussa ja virkattiin ja seurusteltiin. Mulla on mummon tekemiä ja hän iltaisin aina teki käsitöitä. Ihana mummo! Kauniit käsityöt ja kiva vessa. Nuo mailegin purkit on loistoidea sä
säilyttää hampaat.

Tervetulos kaaponkammariin!