maanantai 9. toukokuuta 2011

Äitienpäivä ja syntsät :)


Perjantaina sain viettää synttäreitä ystävän kanssa mökillä nauttien ihanasta ilmasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta seurasta. Meillä Heideillä on peräkkäisinä päivinä synttärit :) Saunottiin, syötiin ja rupateltiin. Yllärinä meille molemmille oli järkätty hieronnat. Vau, ihanaa oli! Aluksi vähän ihmetytti, kun pihaan kurvasi tuntematon auto ja ulos nousi nuori mies. Apua, kuka toi on! Hetken aikaa jännitimme, että mitä otta autosta mukaansa. Millaiset "varusteet" ;) Hierontapöytähän se onneksi oli vaan. :) Kiitos miljoonasti Ritu-täti, jos luet tätä! Ja kiitos Heidille seurasta ja kaikille rakkaille lahjoista.

Sunnuntaina sitten jatkettiin äitienpäiväjuhlinnalla jälkisynntäreidenkin merkeissä. Ihan pienellä porukalla vaan. Aamulla käytiin ajelulla Imatralla Niskalmmella "Melukylässä" (Minun mielestäni se on kuin vähän kuin Melukylä) Ihastelin ja hain inspistä vanhoista taloista projektiimme. Pojat riekkuivat sillä aikaa leikkipuistossa ja me miekkosen kanssa käppäiltiin ja kateltiin. Kesäinen ilma helli ainakin täällä meitä. Sitten jätskikiskan kautta takaisin möksälle.

Ai niin, talviturkkikin tuli heitettyä. Uskalsinpas!

3 kommenttia:

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Kovasti miellyttävät meikäläisenkin silmää nuo talot!

Meidän poika (2v 4kk) heitti myös talviturkin eilen, vahingossa tosin. Olivat isänsä kanssa viskomassa kiviä rannassa ja sinnehän tämä sitten pulskahti kiven perässä. Kun tulivat pihaan totesi poika vain hilpeänä (ja läpimärkänä) käyneensä uimassa. :)


Sari

Hanna kirjoitti...

Niskalammen asuinalue on niiiin ihana!! Tosiaan, ihan kuin suoraan jostain sadusta :) Ensimmäisen kuvan jälkeen olin ihan varma, että siellä olette käyneet, vaikken kuvatekstiä vielä ollut lukenutkaan...

Myöhäistä synttäriä :D

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Pieni Pitsinenäliina, Ohhoh! No onneksi poika ei ollut moksiskaan :)

Hanna, Sie tunnet nuo nurkat :) Kiitos Onnitteluista.