maanantai 2. toukokuuta 2011

Lempitakki


Räps...tulipa hiano kuva ;) No joo. Pitipä kysymäni, että onko teillä lempivaatetta, jota voisitte käyttää aina vaan, niin kauan että se menee rikki ja siltikin korjaisitte sen? Omani on tämä Noa Noan takki. Ensimmäinen Noa ostokseni ikuna. Siitä se sitten lähti. Jäin niin koukkuun, että päätin ottaa niitä kaupalleni myyntiin :)

Tänään takkia taas tarvittiinkin. Täällä satoi runsaasti räntää. Loppuviikoksi luvattiin kuitenkin lämpimämpää. Sitä odotellessa kietoudun lempitakkiini.

2 kommenttia:

Syysunelma kirjoitti...

Aivan ihana takki, en ihmettele lainkaan, että on lempivaatteesi:) Minusta tuntuu, että minulle tulee aina kausittain lempivaate. Joku paita, johon ihastun, ja jota pidän sitten melkeinpä päivittäin. Sitten tulee seuraava ja tämä paita unohtuu komeron perälle. Mutta yksi sellainen lempijuttu on villasukat. Niitä ilman en vain osaa olla. Jopa kesälläkin on iltasella ihana sujauttaa villasukat jalkaan, jos hiukankin tuulee:)

Petra kirjoitti...

Juu, mulla on yksi tunika/paita jota en ole raaskinut heittää pois, vaikka on reikiä siellä sun täällä niin päälle puon sen siltikin kun kotona pyörin. niin pehmoisen kulunut ja ei pienet reijät mitään haittaa. :) Tänä vappuna ei alkanut mekkokausi,tekis mieli ettiä villasukat takas jalakaan. Ihanaa viikkoa! :)