maanantai 20. kesäkuuta 2011

Reissussa tyttöjen keskenFiskarsin RuukissaNaantalissa


Rakennusapteekissa ja alla kuvia ihanasta Pikkutalosta, jossa yövyimme.

Reissureittimme oli: Sipoo - Weird Antiques, Nummi-Pusula - Kasvihuoneilmiö, Saukkola - antiikkia ja kirppis, Fiskarsin Ruukki, Billnäsin Ruukki, Paimio - Adalmiinan Helmi, Naantali

Tosi mukava reissu tyttöjen kesken heitetty. Rauhassa saatiin kierrellä ja kaarrella ilman miesten hoputtamista ja lasten valitusta. Olipas rentouttavaa. Viime kerrasta olikin jo vierähtänyt about 15 v., että taisipa olla aikakin irrottautua ;)

Fiskarsin Ruukissa oltiin toinen yö aivan ihanassa Villiruusun Pikkutalossa. Suosittelen lämpimästi. Ja tuo mainitsemani Weird Antiques on myös eri hauska paikka, vertaansa vailla. Ainakin facebookista löytyy heidän sivunsa. Billnäsin Ruukissa vierailin Rakennusapteekissa tutustumassa Rönnerholmin keittiöihin ym. ja varaosapankissa. Olipa hieno paikka sekin.

Nyt paluu arkeen ja pieni painonpudotus paikallaan. Olen aloittanut vähähiilihydraattisen ruokavalion, toiveissa hävittää nämä jenkkakahvat vyötäröltä :) Katotaan onnistunko!

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Heippa. Kävin just eilen sun kaupalla, kun kerroit tästä reissusta. Aivan ihania kuvia & paikkoja löytyy täältä kotimaastakin. Oli varmasti mukavaa!

Mulla on tapana käydä kotiseutuvierailuilla fiilistelemässä Livinkissä, kun se on vaan niin ihana putiikki! Uudet sohvatyynyt ovat suloisia. Nyt haluaisin sohvan taakse samanhenkisen tapetin...ei tää huusholli näytä tulevan valmiiksi koskaan;) Käy piipahtamassa ajan kuluksi mun blogissa www.wanhatpaivat.blogspot.com

Terveisin Heidi

Maitolaiturin Kyllikit kirjoitti...

Kävin Villiruusussa viisi vuotta sitten, eli silloin, kun vielä majoittivat päätalon yläkerrassa. Aivan mielettömän ihana paikka!
Fiskarsin ympäristöstä löytyy vaikka mitä kivaa, tulikin heti fiilis, että sinne täytyisi päästä.
Mutta tosiaankin - ilman lapsia!
Tiina

Kesäkukka kirjoitti...

Teillä on ollut sitten ihan huippu reissu! :)

Blogger kirjoitti...

Are you looking for free YouTube Subscribers?
Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FREE by getting an account on Like 4 Like?