perjantai 19. elokuuta 2011

Loviisan reissua odotellessa

Meillä on ollut kavereiden kanssa mukavana syksyn piristeenä reissu Loviisaan Wanhat Talot- tapahtumaan. Se lähestyy, ihanaa! Toivottavasti olis kiva ilma. Se tuntuu oikealta vapaapäivältä tämän muuttohomman keskellä. Loviisassa koteihin pääsee siis tutustumaan 27-28.8 klo 10-17. Liput 12 euroa. Sinne siis :)


4 kommenttia:

Maitolaiturin Kyllikit kirjoitti...

Käytiin Loviisassa pari viikkoa sitten ja ihasteltiin niitä kauniita taloja vanhassa kaupungissa. Tuli kyllä sellainen fiilis, että joku vuosi sinne on päästävä kurkistamaan sisällekin. Tänä vuonna tuskin ehditään, mutta joskus...

Tuollaisia vanhoja puutalokortteleita katsellessa ei voi kuin ihmetellä esim. Tampereen kaupungin ärhäkkyyttä kaikkien puutalojen hävittämisen puolesta. Onneksi jossain vanhaa osataan säilyttää ja arvostaakin!

Muutto se vasta kivaa puuhaa on :) Ainakin ajattelin niin 5 vuotta sitten kun puuhailin toivottavasti elämäni viimeistä muuttoa tähän nykyiseen kotiin!
Tsemppiä!

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Monessa kaupungissa on päästetty vanhat rakennukset niin huonoon kuntoon, ettei korjaus enää ole edes vaihtoehto :( Onneksi täällä Lappeenranassa meillä on vielä jotain vanhaa jäljellä :) Loviisa on kyllä ihana!

Tosiaan, muutto on mukavaa :) Kiitos tsempityksistä. Hyvin täällä menee.

Petra kirjoitti...

Miekii tahon! Nyt oon kahtena aikasempana vuonna jo halunnu mennä enikä onnistu vielä tänäkään vuonna. Plääh! Laitteles sitten kuvia ja tunnelmaa tulemaan! Mukavaa reissua teille!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Käyty on ja ihanaksi tapahtumaksi todettu!