torstai 13. lokakuuta 2011

Paneelilöytöjä

Nytpäs löysinkin ilokseni juuri sitä vanhanaikaista 50- luvun paneelia. Ajattelin, että sellaista ei valmisteta enää, mutta kylläpäs valmistetaankin. Toisaalta saahan sahoilta tilattua paneelia ja listoja oikeastaan millläprofiililla vaan, mutta tätä löytyy valmiina. Sitä taidetaan laittaa meidän kuistille.
                                    

Lopen rakennuspuulta löytyy tämän lisäksi myös muita hyviä vaihtoehtoja, kuten helmipaneelia ja sormipaneelia ym. Tykkään kovasti myös tästä sahapaneeli Karhesta, jonka kuva on alla.

Mukavaa torstaipäivää teille kaikille. Meillä tulee miehen kanssa tänään täyteen 16 v. yhteistä eloa :) Juhlinta jää kuitenkin väliin, kuten muinakin vuosina. Arjen juhla on parasta :)

6 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Hei kiitos vinkistä!! olen myös metsästänyt tuota paneelia meidän tulevaan kuistiin, mutta paikallinen puutavaraliike ei ollut edes kuullut moisesta. Kuvailtuani ehdottivat valeponttia, mutta eihän se nyt oo läheskään yhtä hieno kuin tuo siskonpaneeli. Nyt sitten etsimään mistä sitä sais lähimpänä meitä :)

Petra kirjoitti...

MEillä on tuota ylimmäistä paneelia eteisessä ja se loppui kesken teon joten ollaan sitä metsästetty. Kiitos vinkistä. :) toi sormipaneeli on ihunaa niinkuin myös helmi...Ihanaa viikonloppua!
Ai juu ja saako livingin kautta xl nissejä?

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Lotta, Tuo siskonpaneeli on tosiaan hienoa! Kysy ihmeessä millä hinnalla tuolta saisi toimitettuna paneelit :)

Petra, Mukavaa viikonloppua myös sinne.
Kyllä meillä on muutama XL kokoinen nisse saapunut. Laitatko miulle vielä sähköpostia info@livinki.fi osoitteeseen muistutukseksi, niin voin lähettää kuvat niistä joita meillä on :)

Sari kirjoitti...

Mitä muistoja tuo ylimmäinen paneeli herättääkään... Miun lapsuudenkodissa en muista tuota olleen, mutta parhaiden kavereiden kotona naapuruston rintamamiestaloissa kyllä. Monet monet kerrat vipellettiin kapeita rappuja yläkertaan leikkimään ja noissa rapukoissa oli nimenomaan tuota paneelia, niin seinissä kuin katossakin. Väri oli muistaakseen harmahtavan vihreä. :) Yhdellä ystävällä tuota oli valkoisena kuistilla ja se sitten oli kaunis kuisti.
Kiitos siis vinkistä, täytyy pistää korvan taakse. :)

Syysäiti kirjoitti...

Moi

myös UPM:llä on muuten valikoimissa sormipaneelia, että kannattaa vertailla hintoja :)

Piia kirjoitti...

Savon alueella ainakin Etelä-Savon Saha ja Höylä Oy tekee tilauksesta kaikenlaisia vanhoja paneeleja. Minäkin sain 1950-luvun taloni vintille juuri oikeanlaista paneelimallia.