tiistai 25. lokakuuta 2011

Raksaa ja vähän huiliakin

Tänne kuuluu raksaa ja arkea. Ei siis mitään mullistavaa ja ihmeellistä.
Raksalla aletaan olla jo hyvässä vaiheessa. Alakerta on valmis, seinät muurattu ja ontelolaatat välipohjaan asennettu. Ollaan siis siinä pisteessä, johon tänä syksynä pyrittiin. Vielä mietitään, että saadaanko alakerran lattia tehtyä. Ehtiikö lattialämmitysmiehet töihin. Jää nähtäväksi. Mutta jos ei, niin tämäkin on hyvä.

Välillä pystytään jo vähän huilimaankin. Käytiin miehen kanssa jopa kahvilla yksi ilta kaksistaan. Melko harvinaista herkkua meille ;)

Joulukin alkaa jo vähän hiipiä mieleen. Kaupalla tontut istuu jo hyllyillä ja joululahjojakin ollaan jo myyty. Kotona taas joulufiilikset on vielä hakusessa. Luulen, että tästä tulee melkoisen erilainen Joulu. Tähän asuntoon ei edes mahdu joulukuusi :( No, väliaikaista se vaan on. Ensi vuonna uusi vire Jouluun uudessa kodissa.

 Maisemia tulevalta kuistilta.

3 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Kyllä rakentaminen vie varmasti energiat ja ajan , sen myötä pienetkin asiat saa uusia merkityksiä niinkuin onnellisuus kahvittelusta miehen kanssa :)
Hyvää kannattaa odottaa eli jouluja tulee !
me remontoidaan taloamme "hartiapankilla" jo kuudetta vuotta, ja pari joulua piti välissä viettää veljeni luona remontin takia, ihan ilman mitään joulun laittoa kotona. Ennakkoon aattelin et eihän sitä joulufiilistä niin saa (joulu on mulle erittäin tärkeä!) Mut yllätys oli miten se joulu tuli ja meni ihan hyvillä fiiliksillä ;)

Katri kirjoitti...

Hyvällä mallilla, hienoa! Mukavaa, että ehditte vähän hengähtääkin yhdessä välillä. Itsellä ei kokemusta rakentamisesta, mutta liikaa niitä surullisia tarinoita, kun koko projekti väsyttää kaiken - myös parisuhteen.

Kaupassa varmaan ihana tunnelma! Pitääpä tulla piipahtamaan seuraavan kerran, kun ollaan menossa siskon luo Imatralle. :)

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Riitta, Tosiaan, pitää osata nauttia pienistäkin asioista. Tsemppiä myös teille remppaan.
Joulumieli on tärkeintä. Kyllä se Joulu tulee ilman hössötystäkin :)

Katri, Kauhutarinoita raksa-ajasta olen kuullut. Me kestettiin yks raksa, niin kyllä tää toinenkin menee...ja viimeinen ;)
Tervetuloa kaupalle käymään :)