perjantai 30. joulukuuta 2011

Hyvää Uutta Vuotta 2012

Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat,
tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat,
vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat.♥

Hyvää Uutta Vuotta 2012 teille kaikille ja kiitos kuluneesta vuodesta :)

Meillä jatkuu raksasuunnitelmat. Sisustusmateriaaleja olis tarkoitus hommata jo talven aikana valmiiksi ja suunnitelmia hioa. Tällä hetkellä olen hieman etsiskellyt hyväkuntoista 50- luvun jääkaappia Smegin sijaan. Jos ei sellaista tule vastaan, niin ostamme Smegin, joka on kyllä aivan ihana sekin.

Tässä keittiökuvassa on kiva tunnelma :)

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Smeg on ihana, mut ootko nähny livenä? Mein Ellulla on ja sisätiloiltaan se ei oo ihan mikään huippu iso. P sano, et integroitavian kaappien (=sikahintaset ja meille tulee 2 kaksiosaista) hinnalla oltas saatu 2 Smegiä, mut käytännöllisyys voitti :D enkä halunnu jääkaappien viereen niitä tyhjiä tiloja mitä Smeg vaatii.

Mukavaa vuodenvaihdetta, toivottavasti Puntti ei kamalasti pelkää pauketta!

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Joo, näin Smegin myös livenä. Eihän se tilaihme ole, mutta kyllä sillä selvitään. Meillä oli siellä edellisessä talossa integroidut koneet, jotka oli kyllä nekin ihan kivat, mutta nyt haluan kyllä sellasen jenkkikaapin. Meillä se tulee sellaseen kohtaan, ettei hassua koloa jää.

Hyvää Uutta Vuotta teillekii :)

Sari kirjoitti...

Ihanku oisin Romuritarilla bongannu vähän aikaa sitten ihanan vanhan jääkaapin...? Mut oothan siä varmaan vakioasiakkaana sen jo huomannukin. :D

Tuo keittiö näyttää ihan "teiltä". :) Siinä on jotain vekkulimaisen mukavaa.

Onnellista uutta vuotta!

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Joo, huomasinkii Ritarilla hienon kaapin. Täytyy pohtia, kun uusi Smeg on melkein saman hintainen. Jos päädyn vanhaan, niin olisin toivonut sen löytyvän edullisemmin.

Hyvää Uutta Vuotta sinnekin :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanaa uutta vuotta!!

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle :)

Kotivalo kirjoitti...

Tuossa kuvassa on ihanat värit! Meillä on Smegin tyyppinen, halpisversio Bompani, ja ollaan tyytyväisiä. Meillä on tosin jää-pakastinkaappi. Riittää meille keittiöön vallan mainiosti tällä miehityksellä...