tiistai 13. joulukuuta 2011

JoulukuusiTämän isompaa joulukuusta meille ei tänä jouluna mahdu. Tuoksu tästä kyllä puuttuu ;)
Bambikoristeen löysin Tallinnasta. Käytiin miehen kanssa siellä viikonloppuna joulutorilla siemailemassa hehkuviiniä ja vähän ostoksilla. Kiva pieni irtiotto.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Meillekään ei taida mahtua iso kuusta tai sit tarvii taas vähän rymsteerata. Täällä alkaa olla aikas täyttä varsinkin nyt kun raahasin ton rautasängynkin vielä tänne. Ehkä keikka varastolle olis taas paikallaan... Ihanuuksia ei vaan raaskis viedä sinne ;)

Meillä on vähän vastaavanlainen bambi keittiönpöytä asetelmassa. Rasmus sanoo aina, että laita valot (tuikut) bambin metsään.

Sari kirjoitti...

Miäkin kattelin Prismassa huonekuusia, mutta oksat tuntui niin honteloilta, että mietin et kestääkö koristeita lainkaan.. Mut näköjään siis ihan hyvin! Ja voishan sitä tehdä itse vaikka jotain kevyitä kiiltokuvakoristeita..
Eli ehkäpä joskus muiden vihreiden kaveriksi tuollaisen nappaan. Nyt on jo niin paljon minikuusia ja -sypressejä että pöydännurkat loppuu kesken! :)

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Söpönen pikkukuusinen:). Joko nimiasia ratkesi?

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Hanna, No kohta teillä on kaikille siun ihanuuksille tilaa. Ihana Rasmus :)

Sari, Eihän nuo oksat hirveen vahvat ole, mutta kevyitä koristeita kestää. Ostin tämän viime jouluksi ja onneksi oon saanut pidettyä sen hengissä :)

Vintage-Sunflower, Kiitos :) Ratkesihan se, Puntti meille tulee. Pojatkin hyväksyivät nimen :)