maanantai 30. tammikuuta 2012

Uinumassa


Tämä blogi on ollut vähän uinumassa. Ei ole riittänyt virtaa tänne asti. Kaupalla on loppuunmyyntihulinat käynnissä. Vaikeistakin vaikeimman päätöksen jälkeen alkaa vähitellen helpottaa henkisesti. Vaikka kauppa on ollut minulle kuin kolmas lapsi ja olen rakastanut tehdä työtäni, niin nyt on aika siirtyä eteenpäin. Omasta tahdosta siirryn muualle töihin. Nettikauppa jatkaa kyllä ja yritys on edelleen olemassa. 
Tämä on ollut minulle todella energiaa vievä prosessi, mutta onneksi alkaa jo helpottaa. Kevät on tulossa ja uudet kujeet tiedossa :)
Joskus on tehtävä vaikeita päätöksiä, jos haluaa muutosta. Kukaan muu niitä ei minun puolesta.

Puntti on ollut minulle nyt se kolmas lapsi, kun kaupasta luovun :) Ihana mussukka, joka auttaa jaksamaan. Uutta petiä Puntille etsiskelin, kun lainassa oleva rottinkinen alkaa mennä puremisesta päreiksi. En oikein löytänyt mieleistä valmisratkaisua. Niinpä viikkasin vaan vanhan täkin "patjaksi" ja kääräisin retrolakanan sen ympärille....ja kylläpä nukuttaa hyvin :)

Mukavaa viikkoa teille :)

8 kommenttia:

Erjuska kirjoitti...

Voi että miten ihana koiruus : )

Tuo koiruuden petihän on mitä mainioin. Luulen että tuollainen kankainen versio on parempi.

Meillä koiruus käytti puusänkyä pentuhampaiden irroittamiseen - ja se on kovasti kalutun näköinen.

Rimpsukaisa kirjoitti...

Kuulin että liikkeellä on loppuunmyynti ja ihmettelin,niin paljon kaikkea ihanaa siellä mutta tuohan selvitti paljon että netissä jatkuu.Hyvä että on oma päätöksesi eikä 'lopullinen loppu'.Onnea siulle uusiin tuuliin!

Elina kirjoitti...

Käyhän Heidi kurkkaamassa miun blogista koiranpetiä, se on melko helppo itse surauttaa =) http://viiriainenviiriainen.blogspot.com/ alkuperäinen ohje makamarr-blogista =)

Söpö tuo teiän koiruus <3

Kotivalo kirjoitti...

Meilläkin kävi just Taisto-sukulainen kyläilemässä ja pissata lirautti "mummon" matolle! Ja tulee taas viikonlopuksi hoitoon, mokomakin lirupetteri!!! Vaan on ne niin söpöjä...
Onnea uusiin tuuliin ja päätöksiin. Sellaista se elämä on, jatkuvaa muutosta...=)

Sari kirjoitti...

Oi voi! Ihana, uniikki, herkullinen, suloinen Livinki on ollut yksi iso syy meidän Lappeenrannan matkoihin! Nyt tuli vähän surullinen olo. Nyyh..
No, mutta sellaista se elämä tosiaan on. Tuulet puhaltelee ja kuljettaa meitä aina kohti uusia satamia. Onnea siis uusiin juttuihin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu. Löysin sattumoisin tänne blogiisi juuri, ihania juttuja! Ja tuo teidän Puntti, aaaww <3 Annan sinulle heti tunnustuksen, voit noutaa sen blogistani kunhan kerkeät :)

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Inka, kiitos tuhannesti :)
Puntti lähettää terkkuja.

Kiitos muille myös kommenteista ja tsempityksistä :) Ootte ihania <3

Anonyymi kirjoitti...

ihana koira sinulla!oikein hyvää jatkoa tulevaan!