sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Löytämisen iloa

Viikonloppuna kirppiksellä käyty, salilla vähän jumppaamassa ja saunomassa. Pojilla kaveri yökylässä. Paljon ei kyllä ulos tarkene nenää pistää.

Ihanasta taululöydöstä olen ikionnellinen. Sopii juuri meidän kodin väreihin. On vuodelta 1949. Kauniit kehykset. Äiti ei ymmärtänyt, kun en aio kehystää uudelleen :)

Nyt on ollut myös hyvä keli paneutua taas uuden talon sisustusmateriaaleihin. Kylppärin laatoitus ja lattiat kohteena. Lautalattian tunnelmaa haluaisin, mutta keinolla, joka sopii lattialämmityksen kanssa. Kertokaas mielipiteitä ja kokemuksia, jos tiedätte ratkaisuista.

4 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Hei!

Teidän uuden kodin suunnitelmia on mukava nähdä! Ja pohjakuva oli kiva nähdä, toimivan oloinen!
Meille tulee vähän samatyylinen keittiö-olohuone-kompleksi. Avaruus, valoisuus ja saareke oli mulla ykkösenä toivelistalla!

Vinkkiä en osaa antaa, sillä samanmoiset lattiapohdinnat täälläkin! Unelma olisi vanha lankkulattia, mutta uutta kun tehdään niin.. Tai tehdään ja tehdään, kesällä vasta alotetaan mutta päässä pyörii jo monenmoista sisustuspohdintaa :D
Joten kerro mihin päädytte! Tsemppiä pohdintoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!¨
Laitettiin keittiön ja eteisen lattiaan pitkää 10x45cm (?) laattaa, joka näyttää puulle.Kyseiset laatat ostettiin Lappeenrannasta, Reatekista. Se on siellä Myllykeskuksen S-marketin takana mäen päällä. On tosi kivan näköiset lattiat nyt. Sellanen puukuvio siinä laatassa on ja värivaihtoehdoksi valittiin harmaa..muitakin siellä muistaakseni oli. Kannattaa käydä katsomassa jos on mahdollista :)

terveisin Lukija

Anonyymi kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu! ;)

Ja pakko vinkata: tutut laittoivat uuteen kotiinsa ponttivinyylilattian (mikälie oikealta nimeltään). Juu, kuulosti minustakin muovimatolta tai vähintäänkin epäilyttävältä, mutta livenä tosi kiva! Kuten laminaatti, mutta ei kylmä, liukas eikä ollenkaan muovinen. Heillä leveä, "puunsyinen" lankku, malleja varmasti löytyy paljon. Voin suositella.

Suvi Salonranta kirjoitti...

Meillä vesikiertoisen lattialämmityksen päällä on Parla Floorin Mänty 4X -lattia. On aitoa puuta, jota voi hioa ja käsitellä uudelleen, kotimainen ja ekologinen vaihtoehto. Tuota saa myös puuvalmiina, joten voi käsitellä mieleisekseen :)