lauantai 7. huhtikuuta 2012

TilannekatsaustaSiellä se nyt seisoo, meidän talo :) Elementit ovat saapuneet ja pystytetty. Mukavat fiilikset on nähdä oikeasti miten talo alkaa muotoutua. Tämä onkin se nopein ja näkyvä vaihe projektissa.
Tällä projektilla on ikävä kyllä ollut näköjään taipumus mutkistua monessa kohtaa. Yritän ottaa lunkisti välttäen vatsahaavan ;) Jukkatalo ei nyt oikein ole osannut hoitaa hommiaan mallikkaasti :( Mutta eiköhän se siitä, toivottavasti. Tää on niin perussettiä raksamaailmassa.

6 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Just tuo vaihe rakentamisessa on varmasti se mukavin...näkee jo IHAN OIKEAN KODIN ja osaa kuvitella jo itsensäkin sinne.
Kaunis pytinki sinne nousee....oispa ihan rakentaa(huokaus).

Aurinkoa rakennuspäiviinne:)

Ps.voisitko poistaa sanavahvistukset kommenteist,olisi helponpaa kommentoida.KIIIITOOOOOS!

Katri kirjoitti...

Oi että - siinähän on TALO! :) Ja ei vatsahaavaa, vaikka voin kuvitella, että nuo kuviot pistää vähän kiristämään, jos tulee mutkia. :( Toivotaan siis, että mutkat suoristuu kuin itsestään!

Kotivalo kirjoitti...

Kivan näköinen talo, vähän sellaista rintamamiestalomeininkiä vai? =) Se olikin järkevä talomalli, ja sopii teidän fiftarimeininkiin hyvin! =)

Anonyymi kirjoitti...

Oi, hyvältä näyttää!!
Onko talo rinnetalo/kellarikerroksella? Me aloitetaan kesällä rakentaan rinnetaloa, joten vinkkejä/kokemuksia otetaan vastaan ;)

Harmaita hiuksia on kasvanu meidänkin projektissa, lähinnä kunnan rakennusvalvonnan ja pääsuunnittelijan kanssa. Mutta sama asenne: asioilla on tapana järjestyä!

Lisäkuvia olisi kiva nähdä :)
Tsemmpiä teille!

T.M

Heidi, Livinki design kirjoitti...

PikkuBertta, enpä tiedä tuosta rakentamisen ihanuudesta ;), mutta lopputulosta kovasti odotan ja siitä varmasti nautin :)

katri, kiitos...vielä ei ole suoristunut, mutta sitä ihmettä odotan :)

Kotivalo, just vähän sellasta simppeliä työläiskotimeininkiä :)

Anonyymi, kiitos, talo on rinteeseen rakennettu. Meillä on alakerrassa talon alla autotallit, "baari" ja varasto. Kaikki varsinaiset asuintilat (vaikka saattaa mies ruveta asumaan autotallissa ;)), ovat keskikerroksessa ja poikien valtakunta yläkerrassa. Harmaita hiuksia tulee varmasti jokaisessa projektissa. meillä niitä on tällä kertaa tullut jo aika lailla :(

Laittelen lisää kuvia, kun saan otettua jotain järkevää.

Blogger kirjoitti...

You might be qualified for a free $250 Ikea Gift Card.