torstai 17. toukokuuta 2012

Tien päässä...


Tämä blogi on tullut tiensä päähän. Nyt ei tällä mammalla riitä enää energiaa ja innostusta päivittää tätä blogia. Raksa, työ, lapset ja kotityöt vievät kaiken ajan ja voimat. Kiitos matkassa mukana olleille. Ehkä palaan vielä joskus uudella energialla :) Ihanaa kesää teille kaikille.

5 kommenttia:

Vintage kirjoitti...

Harmi. Ymmärrän kuitenkin hyvin, itsekin pidin n1kk taukoa blogimaailmasta. Hyvää kesää ja voimia kaikkiin touhuihinne! -Anu

Pivikki / Onnenmuruja kirjoitti...

Kivaa kesän odotusta siellä ruudun toisella puolella. Elämää on ilman blogeiluakin, ja se blogin ulkopuolinen elämä on usein se tärkeämpi asia :) Stemiä rakennukselle ja mukavia hetkiä perheen parissa!

Sari kirjoitti...

Ymmärrän hyvin päätöksesi. Viime ajan kiireiden vuoksi itselläkin on pyörinyt sama ajatus mielessä, mutta katsotaan nyt.. Kaikkea hyvää joka tapauksessa, tsemppiä rakentamiseen ja ihanaa kesää!

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, mutta ymmärrän erittäin hyvin, että miksi et enään jaksa tätä... Lapset vie paljon aikaa (niin ihania, kun ovatkin). Sinulla on tai oli ihana blogi, mutta tälläistä tämä elämä on... :) Hyviä jatkoja sine teillekin! :)

Petra kirjoitti...

Hola Heidi! :) toivottavasti vielä joskus kuulemme sinusta ja perheestäsi vielä. Ihana blogi ja ihanat ihmiset. Oikein ihanaa kesää koko perheelle!