lauantai 11. syyskuuta 2010

OmpeluaTänään tekaisin keittiöliinoista tyynyjä keittiön pirtinpenkin kaveriksi. Ilman vetoketjua tällä kertaa. Halusin päästä helpolla :) Tein ihan perinteisen tyynyliinan taitoksen sisätyynyä varten. Tiedättehän mitä tarkoitan?

Penkki on vielä maalaamatta ja pehmusteen virkaa toimittavat tuolien päälliset, jotka meillä oli entisissä tuoleissa. Ajan mittaan penkki saa maalinsa ja pehmusteen teen vaahtomuovista, jonka päällystän jollain passelilla kankaalla, ehkäpä yksivärisellä pellavalla.

Kuulumisiin :D

6 kommenttia:

Lavender kirjoitti...

Tosi kivat tyynyt vaikka onkin "yksinkertaisesti ommeltu". Toi on niin pirteetä kun eri puolet on eri värillä, voisinpa itsekin tehdä tuollaisia joku päivä.:)

Elisa kirjoitti...

hauskat tyynyt, ihanan pirteet näin syksyn pimeydessä!!pitää laittaa idea korvan taakse, jos vaikka itsekin innostuisi ompelemaan :)

Kesäkukka kirjoitti...

Yksivärinen pellava kuulostaa hyvälle!
Kauniita kankaita tyynyissä!

Riikka kirjoitti...

Ihanan pirteät tyynyt! :) Ja kivasti toteutettuna..

Mukavia syyspäiviä..

Niina kirjoitti...

Laitoin meiliä :)

Voi IHANUUS millaista talovanhusta olette käyneet katsomassa !! Vähän niin kuin meillä, ettei ihan kaikkea tarvinnut rempata kun edellinen omistajapariskunta oli tehnyt suuren työn.
Voi että tuo on ihana! Oletko ihan varma ettei miehesi pienen suostuttelun jälkeen ottaisi taloa omaksenne ? :)
Minä yritin kanssa suostutella mutta sitten tarvittiinkin vain aikaa sulatella asiaa ja lopulta ehdotus ostamiseen tuli ihan mieheltä itseltään. Vaikka on näihin talohaaveisiin mahtunut sitäkin, että minä olen osoittanut mieltäni kiukuttelemalla tai mököttämällä, itkemällä jne. :) heh. Niin monta vuotta haaveiltiin ja kierrettiin.
ja tosiaan, kannattaa kerätä vanhaa koska ikinä ei tiedä milloin ne sitten saa asetettua sinne unelmiensa kotiin / taloon!
Kiitän itseäni siitä että olen vuosia kerännyt vanhoja huonekaluja ja kunnostanut niitä. Nyt niitä oli tarpeeksi ja kaikki sopivat niin kauniisti meidän taloomme.

:) Jatkakaa unelmointia ja talon metsästystä !

Heidi kirjoitti...

Kiitti kaikille yhteisesti kommenteista :)

Kiitti Niina meilistä. Maalikauppaan siis.
Ei se ylipuhuminen tässä tapauksessa taida onnistua :( Talo ihanuus on meille vähän liian pieni ja kuulemma ihan liian epäkäytännöllinen, kun kodinhoitohuone ja saunakin on ulkorakennuksessa, keittiö on pieni ja säilytystilaa ei ole. Huoh, sellasta se on...ja totta kaiken lisäks. Mutta kaiken saa kyllä järjestettyä, eikös ;)

Mukavaa viikonloppua teille kaikille.