maanantai 6. syyskuuta 2010

Tupatarkastuksella
Käytiin tänään tupatarkastuksella aivan ihanassa talossa. Myytävänäkin se olis. Minä olin ihan myyty :) Miekkonen taas ei :( Tai tykkäs kyllä, mutta ei kuitenkaan tarpeeks.

Tämä kohde oli remontoitu vanhaa kunnioittaen. Ihana pellavaöljymaalin tuoksu, vanhat lankkulattiat, alkuperäiset uunit, tassuamme ym. Oih ja Voih!
Toki käytännöllisyydessä löytyi epäkohtia nykyiseen taloomme nähden paljonkin, mutta... you know.

Laitoin muutaman kännykällä napatun kuvan, että tiedätte millaisesta puhun.

Nyt jatkan kuitenkin unelmointia...ja sellaiseksi vanha talo saattaa minulle jäädäkin. Tässä asiassa emme ole mieheni kanssa sielunkumppaneita. Tämä vanhan talon kaipuu on vähän niin kuin minun juttu, ei harmi kyllä, yhteinen.

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Voi apua miten ihana ja harmi, että ette ole J:n kanssa samaa mieltä!! Näiden kuvien perusteella ottaisin ihan heti!

Petra kirjoitti...

Kuulostaa tutulta. Mekin kävimme katsomassa yhtä ihanaa taloa, minä tykkäsin mutta mies ei lämmenyt ajatukselle. Meillä kyllä molemmat tykkää vanhasta talosta mutta talon muoto ja muut systeemit eivät kohtaa.
Kauniilta näyttää talo. Toivottavasti löydätte sen unelma talon joka on passeli molemmille.

Kotivalo kirjoitti...

On kyllä hieno, niin ihana tuo keittiön puuhellakin!! Meillä käy usein niin, että minä lämpenen asioille ensin, mies tyrmää, syntyy lämmittelyvaihe ja sen jälkeen päätös yleensä minun suuntaani kallistuen ja lopulta mieskin on sitä mieltä, että olin ihan oikeassa = ) Olen yrittänyt sanoa, että pääsis paljon helpommalla, kun olis heti samaa mieltä, vaikkei oliskaan... = )

Heidi kirjoitti...

Hanna, sanos muuta :)

Petra, miehet on kyllä hankalia ;) Toivottavasti tekin löydätte sopivan.

Kotivalo, meilläkin monesti niin, mutta tässä asiassa miekkonen on liian käytännöllinen ja järkevä. Oot taitava tuossa suostuttelussa :) Mie lupasin jo, että voidaan hankkia Harrikka (hänen unelma), jos sopiva paikka löytyy, johon voidaan tehdä iso talli meidän kaikille vehkeille. Kaikki on ollut pelissä siis! No, ehkä vähän liioittelen...itsekin välillä jahkaan ja epäröin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heissan
Tuo talo näyttää edelleen olevan myynnissä - mikähän siinä mättä kun kuvissa vaikuttaa aivan upealta? Onko sijainti huono tms.

terv. Anni (satunnainen kävijä)

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Tosiaan, se on edelleen myynnissä. Sijainti on mielestäni ihan hyvä, Taipalssaren kirkonkylällä. Se on hienosti vanhaa kunnioittaen rempattu. Kodinhoitohuone ja sauna on erillisessä rakennuksessa ja makuuhuoneet sekä keittiö ovat melko pieniä. Ehkä syy on toiminnallisuudessa tai sitten hinta on ollut liian korkea, kun kyseessä on noinkin vanha talo. Monet ostavat mieluummin samalla hinnalla uuden talon. Mutta kyllä tuossa talossa on tunnelmaa :)