torstai 10. helmikuuta 2011

Viekas vihreäViekas vihreä alkaa vallata jälleen alaa meillä. En ole oikeastaan ollut ikinä vihreän värin ihminen, mutta tuon vanhan pöydän myötä se on varmaankin tullut jäädäkseen. En halua/raaski maalata sitä.

Uusia sohvatyynyjä kaipaan. Aion laittaa jotain Greengaten Martha- sarjan kukkaa ja kaveriksi muuta kivaa. Tämän kevään värit meillä olkkarissa taitaa olla tämä viekas vihreä, pinkki, keltainen ja tietysti valkoinen. Ah, niin raikasta!

Peurat ja tähti töröttävät vielä talvikoristeina, hih! Tosiaan ne voisin laittaa jo varastoon ihan vaikka tänään, vaikka talvi vielä tukevasti onkin, mutta mieli halajaa kevättä kohti ;)

Raikasta loppuviikkkoa ystävät :)

5 kommenttia:

Nipsu kirjoitti...

Ihanan raikasta!
Tulppaanit vaan niin tuo kevään!

Katri kirjoitti...

Siis todellakin, raikas on oikea sana kuvaamaan näitä kuvia! Niin keväistä, että kuola valuu. Ja tuo vihreä väri ON tosi hyvä ja pöytä oikea herkku. Ei missään nimessä kantsi maalata. :) Meilläkin on muuten vihreä puusohva ruokasalissa, ja silloin kun sen ostin, olin varma että haluan sen maalata. Homma viivästyi ja nyt olen niin tykästynyt siihen, että olen tosi tyytyväinen, että en mennyt sitä alkuinnostuksissani maalaamaan. :)

Ansku kirjoitti...

Voi vitsi, tuo sun ruokapöytäs on vertaansa vailla.. haaveilen tuommoisesta itsekin!! niiiin iiiiiihana. :D

meilläki tulppaaneja ku tyttö täytti 1.v ... tommone oikee kirjava kimppu ja tuo kevättä sisälle :)

Katariina kirjoitti...

Ihana blogi löytyi täältä! Ja ihanan näköinen koti teillä! Liityin lukijaksi :)

Anonyymi kirjoitti...

On kaunista teillä! Miten siinä käykin niin, että kun jouluhöpötykset on saatu ohi, niin yhtäkkiä sitä alkaa olla ihan kevätfiilis. Tyttärenikin sanoi tänään päiväkodin pihassa, että nyt on kevät ja lumet alkaa sulaa. Kyllä se oli auringonpaisteen perusteella ihan helppo uskoa, vaikka pakkasmittari näytti -14.