torstai 24. helmikuuta 2011

Uusi kokemusHuomenna aamupäivällä vielä töihin ja sitten olisikin vapaata useampi päivä.
Hiihtoloma, onneksi se koskee vaan koululaisia, koska minä en tod. näk. hiihdä kun villasukat jalassa sisällä. Ja niitä villasukkia taidetaan tarvita jopa useammat päällekkäin, ollaan nimittäin menossa mökille muutamaksi yöksi. Mies aloitti tänään lämmittämisen siellä ja laittoi patterit päälle. Jos vaikka sitten sunnuntaina tarettais mennä. Kyllähän siellä tarkenee varmasti. On purueristeet, puuhella, takka ja ne patterit, ihan normimeininkiä vanhoissa taloissa...mutta huussikeikalla saattaa kyllä vilu tulla. Hyrrr! No sellaistahan se ennenvanhaan oli. Ei ollut sisävessaa ja hanavettä, suihkua ja lattialämmitystä. Hyvin pärjäsivät...ja niin pärjätään myökii. Ja hei, se mökki sijaitsee 6 km päässä kotoa, joten paluu mukavuuksien pariin on melkein liiankin helppoa ;)
Tästä tulee meille uusi kokemus, kesämökillä talvella :)

Niin ja remontin/sisustuksen suunnittelu alkaa samalla. Nuo siniset värit saavat nyt jo väistyä. Siitä onkin jo about 10 v. kun mökki on kunnostettu. Myös ulkoväri taitaa vaihtua ja .... lista jatkuuuu. Kivaa puuhaa kesäksi siis tiedossa :)

4 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Kuulostaa oikeesti mukavalta reissulta. Onneksi ilmat laahtuu eikä oo niin kylymä. Täällä on -8 astetta mut tuuli on mahtavan kova.
Toi pelttikyltti on sit soma.

Kotivalo kirjoitti...

Odotan jännityksellä mökin muutoksia! Täälläkin jo kovasti haikaillaan kesää, ja sitä omaa pikku mökkiä. Meillä on kai niin huonot eristeet, että en usko että tarkenisimme näin kovilla pakkasilla. Ja ikkunatkin vaan yksinkertaiset... Mutta mukavaa lomaa teille = )

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksi viinereistä ja kaffeesta, hyvältä maistui siellä mökillä :-)T. Katja ja Nikke

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Heip, täällä mökkihöperö!
Lämmintä on mökissä riittänyt, huonekalut ovat vaihtaneet paikkaa ja tänään jopa lämmitettiin rantasauna :) Lumitöitä ja veden kantamista riitti, mutta oli se kyllä aika mukavaa! Loma on ihanaa.

Kiitos kommenteista ja Kiitos vierailusta Katjalle ja Nikelle.