maanantai 7. maaliskuuta 2011

Mökkikuulumisia


Back to work. Loma meni nopeasti. Mökillä viihdyttiin viikon verran. Lämmintä piisasi ja mukavaa oli. Vaihtelua kotiarkeen.
Mies päätti lämmittää myös rantasaunan. Ensin kirosin koko projektia lumitöineen ja vedenhankkimisprojekteineen kaikkineen, mutta oli se sen väärti. Kynttilänvalossa jäätyneen järven äärellä saunominen on kyllä tosi romanttista ja mukavaa.
Ulkohuussihommatkaan eivät vielä alkeneet kypsyttää. Sinne vedettiin jatkojohdolla lämmitin. "Alkaako jo olla hätä?", kyseltiin välillä ja käytiin heti napsauttamassa lämmitin päälle kun siltä alkoi tuntua. Aika hupaisaa :) Pienemmät tarpeet hoideltiin esim. yöllä sisällä. Käytössä oli hankkimani vanha pottakaappi ämpäreineen.
Remppahommatkin sain aloitettua. Maalasin keittiön sinisen seinän vaaleanvihreäksi ja palomuurit valkoiseksi. Viikonloppuna sudin myös kertaalleen keittiönkaapit valkoiseksi. Myös pottakaappi ja Ikean ruskea vitriini saivat pohjamaalin jo ylleen. Ihanaa päästä touhuamaan! Uusi ruokapöytä on etsinnässä ja muutenkin pää täynnä ideoita. Homma siis jatkuu.
Kuvassa "mukavaa" remppakaaosta ;)

Aurinkoista alkanutta viikkoa :)

5 kommenttia:

Syysunelma kirjoitti...

Mukavalta kuulosti teidän loma:) Rantasauna on varmasti tosi tunnelmallinen keskellä talvea <3 Mukavaa töiden alkua!

Katri kirjoitti...

Kuullostaa kivalta! Oi kun olisikin kesämökki, tai edes leikkimökki mitä laitella.... Hah, ihan ku tässä meidän kodissa ei olis vielä tarpeeksi. :D

Tosi söpö mökki teillä!

Ansku kirjoitti...

kynttilänvalossa saunominen kuulostaa niin leppoisalta :)

ps. blogissani arvonta ;)

Rimpsukaisa kirjoitti...

Siulla on täällä taas monta rautaa tulessa ja kaikkea ihanuutta kevätkodissa.Pitäisi päästä pyörähtämään kaupungilla joku päivä ja tulla kurkistelemaan joko siulla on kevätuutta liikkeellä.Mukavan aurinkoisia kevättalven päiviä!

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Kiitos kommenteista kaikille yhteisesti :)
Maalaushommissa oon ollut. Illalla aina töiden jälkeen ajellut mökille touhuamaan. Lähti vähän mopo käsistä ja innostuin maalaamaan tuvan seinätkin :)
Kuvia myöhemmällä. Nyt nauttikaa auringosta, joka täällä ainakin paistaa kivasti :)