tiistai 22. maaliskuuta 2011

Värikkäitä terkkuja Pohjoisesta!

Hei kamut!
Terkkuja Pohjoisesta. Meidän perhe on täällä Rukalla lomalla. Aivan ihanaa on ollut. Ulkoilua, oleilua, skimbailua ja mukavaa! Pojilla virtaa riittää ja touhua. Mäessä ovat innokkaasti lasketelleet. Tänään käytiin kylpylässä pulikoimassa ja kävelyllä kaupalla. Pojat löysivät kaupasta angry birds pehmot- ja ne oli saatava. Lomafiiliksissä lupasin ;) Käytiin kylpyläreissulla myös Kuusamossa kirppiksellä. Tein sieltä muutamia kivoja löytöjä. Mielestäni kivoin löytö oli nuo retrot käsinuket. Ne taitavat päätyä mökille poikien kammariin rekvisiitaksi ;) Mökin sisustus jatkuneekin loman jäkeen. Siellä näyttää jo aikas erilaiselta kun ahkeroin ja maalasin tuvan seinät valkoiseksi. Kuvia laittelen jatkossa, kun ehdin. Mutta nyt loma, loma, lomaaa...jee!

7 kommenttia:

Syysunelma kirjoitti...

Mukavaa loman jatkoa!:) Kuvia odotellessa innokkaana;)

RuusuLiisa kirjoitti...

Käsinukke on mielestäni nimeltään Mikko. Tummahiuksinen ja tyttömäisempi versio on taas Mari. Kuuluimme veljen kanssa 80luvulla Tenavakerhoon, jonka tuotoksia nuo nuket ovat. Taitavat olla tallessa, pitääpä etsiä ;)

Kesäkukka kirjoitti...

Ihanaa lomaa teille!

Ja kuvia minäkin vartoon :)

Petra kirjoitti...

Hyvää reissua teille. Mökistä lisäkuvia odotellen. :)

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Taidat olla aikamoinen velho tekemään kirppislöytöjä!

Aurinkoa lomaanne!

Sari

Katri kirjoitti...

Ihanalta lomalta kuullostaa! Nauttikaa oikein sydämienne kyllyydestä kaikki. :) Ja kuvia jään odottelemaan minäkin... :)

On muuten ihan huippukivaa reissatessa käydä vieraiden paikkakuntien kirppiksillä!

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Hellou!
Kiitos teille kommenteista :)
Kotona ollaan. Loppulomaksi Arttu sitten tuli kipeeksi. Korvatulehdukseen saatu antibiootti kun loppui, niin alkoi hillitön yskä ja tuli kuumetta. Läääkärissä käytiin siellä ja saatiin uudet lääkkeet. Vieläkin on kuumetta, mutta eiköhän tää tästä. Mukava loma oli kuitenkin.

Kuvia mökiltä laittelen kunhan vaan ehdin laittaa paikat valmiiksi.