torstai 4. marraskuuta 2010

8 v.


Eetu esikoisemme täyttää 8 v. Tänään pidettiin lastenkutsut kamuille. Täällä tehtiin taikatemppuja, musisoitiin, pelattiin ja tietysti herkuteltiin. Vähän huoletti, että miten juhlat menee, kun en ollut järjestänyt mitään kummempaa ohjelmaa. Lapset keksivät sitä kuitenkin itse, eikä kenelläkään ainakaan näyttänyt olevan tylsää :)
(Kuvassa kutsukortin kuva :))


Askartelin eilen tällaiset tötteröt, jotta jokainen voisi kerätä sipsejä ja namuja siihen, eikä tarvitsisi istua pöydän ääressä syömässä. Lapset tykkäsivät niistä ja ottivat vielä kotiinkin evästä mukaan tötteröissään. Toimiva juttu, ainakin meillä. Osan tein pinkkejä, kun mukaan oli kutsuttu tyttöjäkin ja kyllä meidän poitsukin pinkistä tykkää :) Kakkua eivät lapset viime vuonna syöneet ollenkaan, joten nyt jätin sen stressin suosiolla pois ja tarjosin muita herkkuja.

Lauantaina tulee sitten sukulaiset ja ystävät kahvittelemaan. Huomenna pitäisi leipaista kakku ja muutama suolainen piirakka. Kakun taidan koristella V8-tyyliin, kun se niin sopivasti passaa Eetulle ja meille ;)

Mukavaa loppuviikkoa.

4 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Kuulostaa ihanilta ja huolettomilta synttäreiltä. :) Noi tötteröt on kivat ja kätevät. Ja V8-tyyliin kakku, kuulostaa teiltä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu että nykyisin synttärien vietotkin on niiiin kilpavarusteltuja - kun joku keksii viedä alakouluikäiset purjelennolle kaupungin ylle, niin siinä on naapurin enää vaikea pistää paremmaksi... Tosijuttu - ja tämän järjestänyt äiti oli kuulemma tyytyväinen kun ei tarvinnut siivota kotona.

nim. tavissynttärit on ihan parhaimmat!

Kesäkukka kirjoitti...

Onnea vielä sankarille!
Meillä juhlittiin eilen kaverisynttäreitä ja tänään tulee sukulaiset yms. En tehnyt minäkään kakkua kaverisynttäreille, jäätelöllä korvasin sen. Eikä kyllä ollut mitään ihmeellistä ohjelmaakaan, pojat pelasivat X-boxia ja huojuvaa tornia.

Ihanat nuo tötteröt!

Hyvää pyhäinpäivää!

Heidi kirjoitti...

Moro! Nämä synttärit olivat huolettomat tavissynttärit. Kotona pidetään ja sillä selvä, sanoi Eetu. Meilläkin oli kemuille jätskiä, pannaria, sipsejä, namuja ym. naposteltavaa. Hyvin kelpas.
Ja tosiaan...kilpavarustelua on joillakin vähän joka asiassa, etenkin synttärit. No varustelkoot, me ollaan näisssä hommissa taviksia ja tykätään siitä. Ja oon vielä jaksanut siivotakin ;)