maanantai 22. marraskuuta 2010

Joulua jo vähän...
Valoja on nyt viritelty ulos ja sisälle. Ei paljon ja ihan tavallisia. En tykkää minkäänlaisista värivaloista kotonani. Simppeli ovikranssi valmistui myös tänään. Lupasin pojille, että kohta voidaan jo laitella Joulukoristeitakin esille ja tonttukalenteri odottamaan yllätyksiä. Meillä vaan on joskus nuo tontut aika hajamielisiä, kun on aamulla ollut tyhjä pussi ;)
Tänä vuonna olen ollut ajoissa myös lahjojen kanssa. Yritän välttää kaikin keinoin Joulustressiä ja hirmuista paniikkia :) Laitoin kuvan myös Livinki- kauppani jouluikkunasta. Toinen metsästä haetuista rautasängyistä on päässyt sinne. Meillä Joulu on tänä vuonna iloisen värikäs, niin kotona kuin kaupallakin.Makkarissa kalustus alkaa olla tältä erää valmis. Sain tänään "uudet yöpöydät", siis nuo vanhat tuolit ja olen ripustanut Mummin vanhan pöytäliinan sänkyjen päätyyn. Ollaan miekkosen kanssa nukuttu näissä sängyissä ihan mainiosti. Patja tuntuu ihan hyvältä ja uusi ilme tuo kaivattua vaihtelua. ZZZZZZZ....

5 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

ihana kuva tuosta pyörästä joka valaistu :)
ompa kiva että teillä uni maistuu, meillä niiiin huono vanha jenkkisänky,että oikeen kateeks käy ;)

Pauliina kirjoitti...

Kauniit sängyt. Haaveilen niin että ensi kesänä pääsisin käymään Livingissa ihan livenäkin...aikaisemmin ei pääse.. Täältä pohojosesta vaan on niin pitkä matka. Mutta onneksi teillä on ihastuttava nettikauppakin ;)
Liityin lukijaksi että pysyn ajan tasalla :D
Pirteää pakkas päivää!

Niina kirjoitti...

Vanhat tuolit yöpöytinä on ihana juttu !

Hymyilytti nuo aikaisemmat kuvasi, siis nuo vanhat arkistoistasi ja varsinkin tuo varokaa heikko jää !
:) :)
Inhoan itse olla kuvattavana mutta tuo kuva äidistä ja lapsista -se motivoi mua että mun on vaan annettava ottaa itsestäni kuvia, että säilyy jälkipolville :D

Heidi kirjoitti...

Ansku, meilläkin oli vanha jenkkisänky, ihan hyvä, mutta kyllä se oli aika jo vaihtaa ;)

Pauliina, lämpimästi Tervetuloa kaupalle ja myös lukijaksi :)

Niina, vanhat kuvat on mielestäni ihan huippuja! Ainahan se tuntuu, että itse näyttää kuvissa hölmöltä, ja yleensä minä oon kameran takana, mutta kivahan se on vanhempana katsella kuinka hoikka joskus nuorena oli ;) Eikö se niin aina kuitenkin mene? ;)

Onna kirjoitti...

Voi miten hieno tuo kranssi ja tuo vaalistu polkupyörä :) Tosi veikeä.