maanantai 29. marraskuuta 2010

Adventtitunnelmia
Meillä alkoi Joulu nyt. Laittelin lasten kanssa Joulukoristeita. Ensimmäinen adventti viritti jo tunnelmiin :) Mukavaa!
Käytiin ystävien luona kylässä viemässä pieni paketti. Kahviteltiin ja käytiin sunnuntaiajelulla kaverin uudella Ameriikan ihmeeellä. Eetu nukahti pehmeään kyytiin, Arttu istui tonttuhattu päässä ja sääti ikkunaa auki ja kiinni... me ihailimme vanhoja ja uusiakin taloja matkan varrella. Luontokin on niin valkoinen :) Oli tosi mukavaa :) Arttu tonttuili koko päivän se huopainen tonttuhattu päässään. Odotusta jo ilmassa ;)

Aurinko paistaa juuri nyt ja minä vaan kirjottelen tässä koneella. Tarkenisko sitä pienelle kävelylle? Hrrrr... töppöset olen laittanut joululahjatoivelistalle ykköseksi. Niillä voisi olla tänä talvena käyttöä.

Iloista pakkasviikkoa!

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihanan jouluista teilläkin!

Ootko löytänyt matkikset kirpparilta? Just viikonloppuna sanoin P:lle että iso matkis olis kätevä säilytyspaikka legoille, joita tulee taas jouluna lisää.

Pienenä töppöset oli parhaimmat kengät :) Lapsille en raaski ostaa, kun ehtivät käyttää aina vain yhden talven, mutta omaan jalkaanhan ne mahtuis monta vuotta ;)

Hanna

Rimpsukaisa kirjoitti...

Ihanaa jouluntuntua!Niin kaunis sohvapöytä ja tuo tähtivalosarja!Oon kivaa valosarjaa etsiny (eli ohimennen Prismassa käydessäni katsonu hyllyn ohittaessani et ei oo..),mistä oot löytäny tuon,onko siulla puodilla myynnissä tuota?

Heidi kirjoitti...

Hanna, matkikset oon löytäny kirppiksiltä sieltä täältä. Niitä on ollu aika kivasti saatavilla. Legoillekin passaavat tosiaan hyvin. Meilläkin niitä on kertynyt aikamoiset määrät ;)

Rimpsukaisa, nuo tähtivalot on puodin viime vuoden valikoimaa. Ei siis valitettavasti enää saatavilla. Löytyisköhän jotain samantyyppistä jostain? Voin vinkata jos tulee vastaan.