perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kevät on totta

Nyt kevät on totta. Haettiin eilen toinen harrasteautoista talvipilttuustaan :) ja sitten perinteisesti Mäkkäriin jätskille. Mahtavaa!

Kevättä on ilmassa myös vaatetuksessa. Olen jo tarennut luopua sukkiksista ;) Farkkuleggarit on Vilan, trikoomekko Noa Noan, tähtineuletakki on ostettu joskus H & M:n alesta ja ruututennarit edullisesti Seppälästä.
Kaupalla somistin eilen uuden keväisen ikkunan. Toivottavasti saatte selvän kuvasta. On himskatin vaikeaa kuvata ikkunaa, kun aina heijastelee jostain.

Mukavaa lauantaita :)

4 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Jei! Ihanaa! Sanoin just miehelleni että pitää ettiä mun kesämekot tuolta pahvilaatikkokasasta! Vappuna alkaa minun kesämekko kausi tyllit heiluen. ;) Ikkunasomistus on kaunis. Taitaa olla samanlainen sänky kun molemmilla meijän pojilla. Ihanaa kesä tulee. täälläkin alko toissapäivänä jo näkyä eloa letukoissa. Aurinkoista viikonloppua!

Syysunelma kirjoitti...

Kivan keväinen postaus:) Ikkuna näyttää oikein virkistävältä! Käyhän minun blogissa katsomassa, muistatko pupusen nimeä? Kirpparilapussa kuin kuitenkin luki, että on Livingistä aikoinaan ostettu pupunen;) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Sara kirjoitti...

On kyllä kutsuvan näköisesti sisustettu ikkuna..Tuosta olisi mahdoton kulkea ohitse!

Anonyymi kirjoitti...

Kävin ihan livenä katsomassa :) hyvältä näyttää, niinkuin aina!! t.Reetta♥