keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Mökin sisävessaKyllähän nyt mökillä pitää sisävessa olla :) Meillä se on mallia Aatamin aika ;) Oikeesti olin aika iloinen tästä löydöstä ja se oli lasten kanssa kätevä, kun talvella oltiin mökillä.

Vappuna suuntaamme taas möksälle. Toivottavasti ei sada räntää, kuten aamulla radiossa sanottiin. Tai no, jos sataa, niin ollaan sitten sisällä ja laitetaan takka tulille ja kynttilät palamaan :)

Voikaa hyvin!

5 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Onpa ihana! Toivotaan parasta sään suhteen!

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Siis täh! Onko tuo vessa?! Minä ihan kattelin jotta komuuttiko se siitä tönöttää, mutta kas vain, vessahan se. Enpä ole moista kuuna kullan valkeana nähnytkään! Eri hauska juttu kyllä. :D

Hilpeää vappua!


Sari

Petra kirjoitti...

Todella hauska ja ihanuus toi veski! <3 aurinkoista vappua!

Kotivalo kirjoitti...

Hienon näköinen vessa, mutta miten se toimii?? Ihan äimän käkenä = )
Me ollaan tehty ehdoton trampoliinikieltopäätös. Eräs tuttu kirurgi sanoi, että näkee liian usein lapsipotilaita siinä loukanneena. No, lienee vähän ylivarovaisuutta meiltä, mutta hyvin ollaan pärjätty ilmankin. Ja onneks meillä aika pieni piha...

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Kiitos kaikille yhteisesti kommenteista :) Vappu meni ihan kivasti ja liian nopeasti.

Tuo veski toimii ihan ämpäriperiaatteella. Kaapissa reiän alla on ämpäri, jota sitten joutuu tyhjentämään. Siihen voipi siis lirautella vaan pienemmät tarpeet yöllä tai kylmällä kelillä :)

Tuosta tramboliinista olen minäkin kuullut samaa kuin sinä Kotivalo. Muutenhan se on kyllä ihan hyvä kuntoilumuotokin hauskanpidon ohella. Pitäisköhän itekin kokeilla? No en tiiä, siinä vois olla taas kirurgille lisää hommia ;)