tiistai 5. huhtikuuta 2011

Uutta vanhaa

Tavaraa on roudattu sinne tänne, jotta saatiin "kartanon rouvat" kotiutumaan. Jotain mökille ja jotain anopille. Voisi melkein sanoa, että harjoiteltiin muuttoa ;) No, nyt kaikki on kuta kuinkin paikoillaan.

Rakennusrintamalla odottelemme tarjousta Jukka-talolta. Heillä on ollut vanhanhenkinen Miljöö-mallisto johon ihastuimme. Tällä välin kun odottelimme poikkeuslupa päätöstä, Jukka-talolla oli ehtinyt vaihtua toimitusjohtaja, joka oli karsinut Miljöön mallistoista pois. Voi ei, miksi juuri nyt? No, myyjä lupaili, että meille vielä sellainen voisi järjestyä. Let´s see.

Samalla olen miettinyt jo tapetteja ja muita sisustusjutskia. Lattia onkin melko suuri mietinnän aihe. Haluaisin lautalattian, mutta teknisten lämmitysasioiden takia olen tutustunut myös muihin vaihtoehtoihin.


Uusi vanha täkki sohvan päälle.


Kotiutuneet "kartanon rouvat". Sohva meni työhuoneeseen ja tuolit olkkariin. Näihin kalusteisiin on kiva yhdistellä eri tyylisiä raikkaita juttuja :)

3 kommenttia:

Maitolaiturin Kyllikit kirjoitti...

Toivottavasti saatte unelmienne kodin! Paikka ainakin on varmasti mahtava.
Nostan hattua kaikille oman talon rakentajille, itse olen hyvin kiitollinen siitä, että sain ainoastaan remontoida. Pää ei olisi kestänyt sitä odottelua, että ensin pitää valaa jotain perustuksia...tai tehdä pohjatöitä, kun maailma on pullollaan kauniita tapetteja ja kaakeleita.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti saatte vielä Miljöönne. Meillä on jo kohta kymmenen vuotta vanha Miljöö ja mielestäni edelleen aivan ihana ja toimiva. Korkeat huoneet ja hyvä pohjaratkaisu - kaikin puolin tosi kiva. Harmillista, että se on poistettu Jukka-talon mallistosta :(

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Maitolaiturin Kyllikit, Moikka teille! Se on kyllä totta, että ei malttais odottaa sitä sisustusvaihetta, mutta kyllä sen jaksaa, kun pitää vaan päämäärän mielesä ja suunnitelmat kasassa :)

Anonyymi, kiva kuulla, että teillä on miljööstä hyviä kokemuksia :) Se on tosiaan harmi, että mallisto poistui. Olisi kiva kuulla enemmän teidän talostanne. Laita vaikka joskus meiliä miulle. Voisin saada hyviä vinkkejä.