tiistai 12. huhtikuuta 2011

Tapetteja
Nämä kolme ekaa ovat olkkarin tapettiehdokkaita. Kaksi ekaa tapettitalolta ja pitsitapetti Louise Bodyn. Haluan olohuoneseen tapetin, joka ei rajoita liikaa. Haluan vaihdella tekstiilejä ja värimaailmaa välillä.


Eteiseenkö?


Ties minne?


Makkariin romantikkaa. Rakastan tuota turkoosia pohjaväriä.

Tapettipalasia roikkuu seinillä siellä täällä. Tapetointihan ei todellakaan ole projektissamme kovinkaan ajankohtaista ;), mutta kun olen sellainen, että aivot alkaa raksuttaa heti suunnitelmia. Kuinkahan monta kertaa ehdin mieleni vielä muuttaa? Hih!


Artulle sopisi cowboy niin hyvin. Länkipeilikin löytyy jo seinältä. Kuvissa olen nähnyt myös sinisenä, mutta ei taida enää olla saatavilla.


Poikien huoneet aiheuttavat eniten päänvaivaa. Jotain ajatonta tai helposti muutettavaa, mutta ei kuitenkaan liian pliisua.

7 kommenttia:

Syysunelma kirjoitti...

Tuo eka olisi siitä kiva, että sitä on helppo muunnella erilaisin tekstiilein, samoin myös kolmas. Sitten juuri eteisessä jne, voi olla värikkäämpikin, kun siellä ei välttämättä ole niin paljon erilaisia tekstiilejä. Voi että, on tuo suunnittelu vaan ihanaa! Ja noin miunkin aivot toimisi, ensin kaikkea ihanaa suunnittelisin, ja sitten vasta tylsempää, kuten pohjaratkaisua:D

nasba kirjoitti...

Mahtavia tapetteja! Tuo numerotapetti on hieno -sopisi hyvin lastenhuoneeseen. :)

Mulla roikkuu keittiössä tuota ekaa tapettia myös seinällä. Harkitsen että vaihdanko nykyisen Tapettitalon isoäidin neliön siihen vai en. :)

Juhannusruusua on meillä makkarissa, tosin harmaalla pohjalla. Tota turkoosia kuolasin, mutta aattelin että kyllästyn nopeemmin siihen kuin harmaaseen.

Tänään juuri postailin meidän olkkarin muutoksesta, jonne tuli Tapettitalon Lukko-tapettia. Itse tykkään kovasti! :) Kalastajanvaimolla on samaista tapettia sinisenä makkarissa ja tuota samaa kuin meillä olkkarissa. Näyttää mun mielestä tosi kivalta seinällä ja antaa tilaa tekstiileille.

Itse haavailen tapettitalon hyasintistä eteisen yhdelle seinällä ja pikkuvessaan lumikidettä... Tapettien valikoiminen on kivaa puuhaa. Ongelmaksi muodostuu vain aina se, että valinnanvaraa on aivan liikaa. ;)

Petra kirjoitti...

Tykkäsin ekasta ja tokasta, voisin laittaa meillekin. Kirsikkapuu tapettia kävin eilen itsekin ihastelemassa ja mietin mihin huoneeseen sitä sais lykättyä,sen alapuolella oleva kuviotapetti todella ihastuttava ja juhannusruusu tapettia meinasin meijän makkariin lykätä kuhan sinne asti päästään. :) Aurinkoista viikkoa teille!

Miia kirjoitti...

Niin sama maku. :)

Katri kirjoitti...

Niin kauniita tapetteja kaikki! Mä saan aina kamalan stressin tapettien mietinnästä, kun yritän metsästää sitä täydellistä miljoonien vaihtoehtoehtojen joukosta... vaikeaa. Mutta toisaalta niin hauskaa. :)

Aurinkoista viikonloppua! Ihana tuo ylemmän postauksen kirja, täytynee varmasti tutustua siihen itsekin vielä. :)

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Syysunelma, suunnittelu on kyllä kivaa. Oonhan mie jo suunnitellu pohjaratkaisun kuitenkin ennen tapetteja :) Se nimittäin vaikuttaa paljon siihen, että mitä taoetteja mihinkin huoneeseen valitsen, mistä näkyy mihinkin yms. Laitan kuvan pohjasta, kunhan saadaan siitä virallisempi versio.

Nasba, Kävinkin kurkkimassa blogissasi teidän tapetteja. Ihanilta näytti :) Valinnanvaraa on tosiaan liikaa ;)

Petra, Kiva seurata myös teidän remppaa, upeaa vanhaa taloa. Aurinkoa sinnekin :)

Miia, todellakin :)

Katri, on se kyllä joskus myös vaikeaa ;) Esittelin miehelle teidän olkkarin tapettia, tykkäsi kovasti siitä. Onnistunut valinta siis :) Aurinkoista viikonloppua :)

Pauliina kirjoitti...

Löytyi uusi blogi minulle. Turkoosi tapetti on upea!!
Ihana blogi, taidan jäädä vakituiseks lukijaks :)